Auran hotellit

Auran hotellit ja majoituspaikat yhteystiedot, mukaanlukien Auran Keidas (Puistotiellä).

Matkailun kohteena Aura on erinomaisella paikalla Suomea, keskellä Aurajoen kansallismaisemaa, jossa voit ihastella maaseutumaisemaa, tutustua vanhaan talonpoikaistyyliseen arkkitehtuuriin, ja nauttia moderneista matkailupalveluista.

Paikkakunta tunnetaan nähtävyyksien suhteen esimerkiksi museoistaan, ja toisaalta Auran liikekeskus on suosittua paikka tehdä ostoksia myös ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa.

Alueella lomaillessasi sinun kannattaa tutustua nähtävyyksistä etenkin Koskipirttiin, Veräjänkorvan museoon, Prunkkalan Poikettava kesäkahvilaan, kuin myös Auran kirkkoon. Tapahtumista suosituimpiin kuuluvat Auran markkinat, kesä- ja iltatori.

Aktiivilomalaisena tarjolla on Auranjokilaakson uniikkia kulttuurimaisemaa, jonka kohokohtana on noin 70 km pituinen Aurajoki, joka virtaa Oripäästä Pöytyän, Auran, Liedon, Kaarinan ja Turun läpi mereen saakka.

Aurajoki on nykyisin alueen tärkein virkistyskohde, jossa maisema-ja luontokohteista löytyvät mm. Kuuskosken lehto ja Koskipirtti, Hypöistenkoski, Kirkonseudun jokinäkymät, Laukkaniityn kylämaisema, ja Leppäkosken pato. Joen varrella järjestetään vuosittain (heinäkuussa) Aurajokimelonta Riihikoskelta Turkuun.

Voit tutustua Aurajoen maisemiin esimerkiksi meloen, pyöräillen tai autoillen.

Auran Keidas
Puistotie 1
21380 Aura