Brasilialainen ravintola Helsinki

Brasilialainen ravintola Helsinki valikoima on tällä hetkellä nolla, mutta lyhyen lauttamatkan päässä Tallinnan puolella löytyy keittiötä tarjoava Casa do Brazil.

Casa do Brazilin ruokalista edustaa brasilialaisen keittiökulttuurin useita puolia, useita alueellisia keittiöitä tästä valtavankokoisesta ja monikulttuurisesta maasta.

Mukana a la carte listalla ja päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla (voimassa klo 12-15) on myös parhaita herkkuja muista latinalaisen amerikan kulttuureista.

Paikan tarjoamia ruokia kuvaa parhaiten makujen monimuotoisuus, joissa brasilialaiset perusraaka-aineet, mukaanlukien kasvissiemenet ja -juuret on yhdistetty eurooppalaisiin ruoanlaittotapoihin ja länsi-afrikkalaisiin vaikutteisiin.

Pihviruokien suhteen Casa do Brazil tuo ruokalajisi pöytään yksittäisissä laavakivi-grilleissä, joiden avulla voit valmistaa pihvisi juuri haluamanlaiseksi, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Brasilialainen kulttuuri näkyy myös ruokapaikan juomalistalla, joka on koottu edustamaan erilaisia latinalaisen amerikan erikoisuuksia.

Pääruokalistoja on itse asiassa kaksi, varsinainen a la carte ruokalista sekä laavakivi grilli menu, voit lukea ajankohtaiset ruokalistat suoraan ravintolan www-sivujen kautta.

Paikka on tarjolla myös vuokrattavaksi yksityistilaisuuksia, kuten yritysten tapahtumia, hääjuhlia, tai bisneslounaita varten. Casa do Brazilin salissa on tilaa kaikkiaan noin 80 asiakkaalle saakka.

Kesäisin tunnelmaa tuo paikkaan tuo ravintolan aurinkoterassi, ja iltaisin vaihtuvista esiintyjistä koostuva live-musiikki.

  • Casa Do Brazil
  • Endla 23
  • Tallinna 10122
  • Viro
  • www.casadobrazil.ee
  • Aukioloajat: ma-su 12-22

Risteilemällä pääset nopeiten Helsingistä Tallinnaan Linda Line alusten kyydillä, noin puolessatoista tunnissa, jotka liikennöivät kesäkauden läpi.

Risteilyvaihtoehtoihin kuuluvat myös Tallink Siljan alukset sekä Viking XPRS laivat, joilla pääsee välin Helsinki-Tallinnan hieman yli kahdessa tunnissa.