Forssan hotellit

Forssan hotellit yhteystiedot paikkakunnan majoituspaikoille kuten Hotelli Maakunta ja Rantasipi Forssa Hotelli.

Matkailuseutuna Forssa on tunnettu erinomaisista palveluistaan, mukaanlukien kesäisestä torielämästään, sekä tapahtumistaan, varsinkin keskustan alueellä läpi kesäkauden.

Paikkakunnalla on pitkä ja värikäs historia, aina idyllisestä maalaiskylästä yhdeksi maan keskeisimmistä tekstiiliteollisuuskeskuksista vuonna 1847, kun Axe Wilhelm Wahren perusti kaupunkiin puuvillatehtaan, Loimijoen kosken luokse.

Moderni Forssa on tullut tunnetuksi tavoistaan yhdistää tätä historiaansa modernin yrityselämän ja kulttuurin tarpeisiin, muun muassa tarjoamalla näitä klassisia tehdasmiljöitä tapahtumatiloiksi.

Kaupunki on tunnettu kaiken muun ohella lisäksi liikunta- ja urheilukaupunki, ja aivan keskustan tuntumasta löydät esimerkiksi Viihdeuimala Vesihelmen, jossa voit viettää lomapäiviä rentoutuen vedellisissä tyrskyissä ja liukumäessä.

Kehräämöalue Forssaa sisältää kaupungin ja seudun historiaa esitteleviä museoita ja taidenäyttelytiloja, ja useat keskeisimmistä tapahtumista vuoden mittaan tapahtuvat juuri näissä tiloissa. Samaan tapaan tutustumisen arvoinen on myös kunnostettu, historiallinen Elävienkuvien Teatteri Loimijoen rannalla.

Tapahtumista kuuluisimpia ovat Forssan Holjat (kaupunkifestivaali), TyykiBlues, Pick Nick harrasteautotapahtuma, Maratontapahtuma Forssan Suvi-ilta, sekä kv. Mykkäelokuvafestivaalit.

Mikäli tarvitset matkailuneuvontaa Forssan lomasi aikana, yksi parhaista paikoista jonka puoleen voit kääntyä on Seudullinen matkailuneuvonta, jolla on palvelupiste osoitteessa Koulukatu 13. Kesäisin Forssasta löytyy matkailun infopiste torilla, kahvilan yhteydestä.

Hotelli Maakunta
Keskuskatu 12
30100 Forssa

Hotelli Koskenniska
Turuntie 1
30100 Forssa

Rantasipi Forssa Hotelli
Saarelankatu 12
30100 Forssa

Autokeidas Forssa
Keitaantie 1
30100 Forssa