Harjavallan hotellit

Harjavallan hotellit yhteystiedot paikkakunnan majoituspaikoille mukaanlukien Finlandia Hotelli Hiitteenharju.

Lomapaikkakuntana Harjavalta on upea pikkukaupunki aivan Satakunnan maakunnan ytimessä. Aluetta ja sen luonnonnähtävyyksiä hallitsevat kaupungin läpi virtaava Kokemäenjoki.

Olennainen elementti Harjavallassa onkin vesi, ja nähtävyyksiin kuuluvat tässä suhteessa myös vanhat Litorinameren rantavallit sekä Paratiisin luontopolku.

Useat vierailijat tulevat alueelle Harjavallan urheilukeskuksen, Hiittenharjun ulkoilu- ja virkistysalueen, takia. Hiittenharjulta löydätkin alueen parhaat mahdollisuudet liikuntaan vuoden ympäri.

Kulttuurillisesti nähtävyyksistä tunnetuin on Emil Cedercreutzin museo, tarjoten yhdistelmän taidetta ja kulttuurihistoriaa.

Muita nähtävyyksiä Harjavallassa ovat Litorinameren rantavallit, Harjavallan kirkot, Harjavallan voimalaitos, Hiidenkiukaat Hiirijärvellä.

Jos sinulla on kysyttävää nähtävyyksiin tai muihin alueen turismiin liittyvistä seikoista, voit aina kääntyä Harjuvalta informaatiopisteen puoleen, josta löytyy esitteitä, Harjavallan kaupunginkirjaston yhteydestä (Myllytie 1).

Finlandia Hotelli Hiittenharju
Hiittenharjuntie 1
29200 Harjavalta

Hotelli-Ravintola Marilyn
Harjavallankatu 14
29200 Harjavalta

Leirintämajoitus
Närhenkatu 8
29200 Harjavalta

VillaKangas
Kankaantie 1
29200 Harjavalta

Maatilamajoitus Uotila
Hauvolan mäkitie 16
29200 Harjavalta