Kuusi erinomaista Herttoniemi ravintolat vaihtoehtoa

Herttoniemi ravintolat tarjonta on keskittynyt etenkin Herttoniemen juna-aseman sekä Kauppakeskus Megahertsin ympäristöön, poikkeuksena kuitenkin etenkin Ravintola Wanha Mylly, joka toimii Herttoniemen kartanon tiloissa vähän etäämmällä.

Alla kuusi hyvää vaihtoehtoa ruokailuun tässä yhdessä parhaista Helsingin kaupunginosista, aina thai ja kiinalaista ruokaa tarjoavasta Asian Court ravintolasta pikaruokailuun Herttoniemen McDonaldsissa.

Asian Court Restaurant
(Kauppakeskus Megahertsi, 2. krs)
Insinöörikatu 2
00810 Helsinki

Asian Court on thaimaalaista ja kiinalaista ruokaa tarjoava ravintola Kauppakeskus Megahertsin tiloissa, kompleksin toisessa kerroksessa.

Paikka aukeaa arkisin asiakkaille jo lounasruokailua (kello 11-15) varten, joka on kattauksena aasialainen buffet noutopöytä. Buffet lounaspöydälle on oma menunsa kunkin arkipäivän osalta, ja sisältää aina joukon thairuokia, kiinalaisia erikoisuuksia, mutta myös kasvisruokia muista aasialaisista kulttuureista.

Muina aikoina voimassa oleva a la carte ruokalista sisältää kanaruoat, possuruoat, härkäruoat, kalaa ja meren herkkuja, riisi-ja nuudeliruoat, kasvisruoat, oma alamenunsa kiinalaisille erikoisuuksille, sekä jälkiruoat.

Voit tilata kaikkia a la carte menun ruokia (pl. jälkiruoat ja alkoholipitoiset juomat) myös mukaanotettaviksi take-away annoksina.

Ravintola Gurkha
Hiihtäjantie 1
00810 Helsinki

Gurkha, joka on nimetty nepalilaisten Gurkha sotilaiden mukaan (jotka palvelivat Brittien ja Intialaisten sotajoukoissa), on nepalilaista keittiötä tarjoava 140-asiakaspaikan kokoinen ruokaravintola.

Paikka sijaitsee erinomaisella paikalla Herttoniemeä, lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metro asemalta, vastapäätä K Supermarket Herttaa ja taksipistettä, ja läheltä löytyy myös useita bussipysäkkejä.

Ravintola aukeaa arkisin jo lounasruokailua (klo 11-15) varten, ja lounasruokailijoille tarjolla on erillinen ruokalistansa kullekin arkipäivälle.

A la carte lista puolestaan sisältää nepalilaiset alkuruoat, thali ateriat, kasvisruoat, kanaruoat, lammasruoat, kalaruoat, sekä nepalilaiset jälkiruoka erikoisuudet.

Ravintola Peach Garden
Hiihtäjäntie 1 B18
00810 Helsinki

Kiinalaista ja thai ruokaa tarjoileva Peach Garden on tunnettu paikallisten herttoniemeläisten keskuudessa etenkin suurista annoksistaan, hyvästä hinta/laatu suhteestaan (erinomainen vastine rahoille), sekä paikan työntekijöiden ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Voit ottaa annokset sekä thai että kiinalaisen menun osalta mukaan, take away annoksina.

Ravintola toimi aikaisemmin Helsingin Rastilan kaupunginosassa, tiloissa, joissa nykyisin on kiinalainen ravintola “Southland“.

Hanko Sushi Herttoniemi
Hitsaajankatu 12
00810 Helsinki

Hanko (joka tarkoittaa japaniksi “henkilökohtainen leimasin“) on sushi baari ketju, joka on levinnyt ensimmäisestä toimipisteestä Hangossa usealle muulle toimipaikalle Suomessa, myös Helsingin Herttoniemeen.

Sekä hankolaista rannikkolais-saaristolaiselämää ja japanilaista keittiöperinnettä yhdistävä sushiravintola tarjoaa valikoimissaan sekä kala- että kasvisvaihtoehtoja asiakkailleen.

Kukin annos on tehty parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, esillelaitettuna esteettisesti kauniina annoksina, ja tarjoiltuna mutkattomasti ja ystävälliseen tyyliin. Paikan päällä syömisen lisäksi voit ottaa annokset mukaasi, take awaynä.

Herttoniemen ohella Hanko Sushilla on toimipisteitä Helsingissä myös Kluuvissa ja Ruoholahdessa.

McDonald’s Herttoniemi
Laivalahdenkatu 1
00810 Helsinki

McDonald’s Herttoniemi sijaitsee kivenheiton päässä Kauppakeskus Megahertsistä, Laivalahdenkadulla.

Ravintolalla on muihin alueen ruokailupaikkoihin etulyöntiasema aukioloaikojen suhteen, sillä paikka on avoinna 24h viikon läpi.

Voit käydä syömässä ravintolassa aamiaisen, aamiaismenun ollessa voimassa päivittäin (myös viikonloppuisin) klo 7-10. Yön tunteina voimassa on supistettu yömenu.

Perusruokalista päivän läpi sisältää hampurilaisia, salaatteja, ranskalaisia perunoita, juomia, pirtelöitä, jäätelöitä, ja muita pikaruokia.

Muihin palveluihin Herttoniemen McDonaldsissa kuuluvat drive-in ajokaistatilaukset sekä McDonalds syntymäpäiväjuhlat.

Wanha Mylly
Herttoniemen Kartano
Linnanrakentajantie 12
00810 Helsinki

Herttoniemi ravintolat valikoimassa Wanha Mylly on erikoisuus, sillä paikka on yksi Helsingin tunnelmallisimpia ruokailupaikkoja, toimien 1700-luvulla rakennetun Herttoniemen kartanon tiloissa.

Ravintolasta löytyy 74 asiakaspaikkaa sisältä, sekä pihalta (kesäisin) 150 aurinkoista lisäpaikkaa ruokailuun, sireenipensaiden sävyttämässä miljöössä.

Voit vuokrata ravintolan tilat myös yksityistilaisuuksia varten, tarjolla ollessa kaksi erillistä kammaria, pieni sali, sekä kabinetti. Yhteensä näistä saa kokoustilat maksimissaan 20 henkilön kokoisille tapahtumille.

A la carte menu sisältää useita klassikkoruokia suomalaisesta keittiöperinteestä, mukana mm.

  • Lankkupihvi (parsaa, herkkusieniä, grillattua tomaattia, maalaisranskalaisia) sekä
  • Paistettua lohta (korvasienimuhennosta, keitinperunoita, salaattia).