Hollolan hotellit

Hollolan hotellit yhteystiedot, paikkakunnalta löytyviin majoituspaikkoihin kuten Motelli Salpakievari ja Lomakeidas Jokikumpu.

Lomakohteena Hollola on erinomainen ajanviettopaikka, kohokohtinaan muun muassa alueen keskiaikainen kirkko ja sen vieressä oleva C.L. Engelin suunnittelema kellotapuli, kuin myös useat kartanot, mukaanlukien Pyhäniemen kartano.

Alueelta löytyvä Tiirismaa tarjoaa omalta osaltaan Etelä-Suomen parhaimpiin kuuluvat hiihtopaikat ja Messilä puolestaan laskettelurinteet. Kesäisin alue on erinomainen sekä luontoretkeilyyn että golfiin ja veneilyyn.

Vesijärven rannasta (osana Messilää) löytyy myös vierasvenealue (leirintäalueineen), jos olet tulossa paikkakunnalle omalla veneelläsi.

Alue tunnetaan kansallisesti Salpausselästä ja sen pohjavesivaroista, Etelä-Suomen korkeimmasta kohdastaan (Tiirismaalla), ja Pirunpesän luonnonsuojelualueesta.

Tapahtumien puolesta Hollolan tarjonta kattaa esimerkiksi vuotuiset (elo-syyskuussa) Kotiseutumarkkinat, Keskiaikatapahtuman (joka toinen vuosi), ja Hollo ja Martta kansantanssi- ja -musiikkifestivaalin (loka-marraskuun vaihteessa).

Messilä Maailma Oy
Messiläntie 308
15980 Messilä (4 km Hollolasta)

Motelli Salpakievari
Erämiehentie 1
15870 Hollola

Lomakeidas Jokikumpu
Pennasentie 68
15880 Hollola

Messilän leirintä- ja asuntovaunualue
15980 Messilä (6 km Hollolasta)

Parinpellon kurssi- ja leirikeskus
Parinpellontie 173
16710 Hollola kk

Siikaniemen kurssikeskus
Siikaniementie 210
16730 Kutajärvi (13 km Hollolasta)

Laitialan kartano
Laitialantie 109
16730 Manskivi (26 km Hollolasta)