Hyrynsalmen hotellit

Hyrynsalmen hotellit ja majoituspaikat, sisältäen yhteystiedot Hotelli Gasthallalle.

Lomallasi Hyrynsalmella tarjolla on etenkin upea valikoima harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden, tunnetuimpana kohteena Ukkohallan matkailukeskus.

Ukkohallan matkailukeskuksessa voit mm. talvikautena lasketella, murtamaahiihtää, lumikenkäillä, moottorikelkkailla, ja kesäisin puolestaan kalastella, ratsastaa, frisbeegolfata, vaellella, sauvakävellä, rullahiihtää, ja pyöräillä.

Matkailukeskus toimii magneettina turisteille myös sen kylpylä- ja saunamaailman ansiosta, ja keskus sisältää lisäksi monipuoliset sisäliikuntatilat, modernit kokoustilat ryhmille, hoito-osaston, sekä virkistymisaltaita.

Ulkoilumahdollisuuksien suhteen Hyrynsalmen seudulta löytyy luontopolkuja, retkeilyreittejä, melontareittejä, pururata Ukkohallasta, Hallan pyöräilyreitti, sekä useampiakin uimarantoja. Talviseen aikaan voit hankkia karttoja esimerkiksi latujen ja moottorikelkkaurien suhteen.

Voit myös metsästää, marjastaa, sienestää, ja kalastaa Hyrynsalmen luonnossa, ja lintujen tarkkailua varten paikkakunta on rakennuttanut hienon tornin, Kuivajärven lintutornin.

Kulttuurinähtävyyksien suhteen sinun kannattaa tutustua lomasi aikana mm. Kaunislehdon talomuseoon, Mustarindassa olevaan taidenäyttelyyn, sekä Hyrynsalmen kesäteatteriin, kuin myös pienoismallinäyttelyyn Hyrynsalmen kunnantalolla.

Hotelli Gasthalla
Ukkohallantie 5
89400 Hyrynsalmi

Ukkohallan loma-asunnot
Ukkohallantie 20
89400 Hyrynsalmi

Ukkohalla SkiChalet Hotel
Ukkohallantie 20
89400 Hyrynsalmi

Vapaa-ajankeskus Villi Vonkka
Hallantie 6
89400 Hyrynsalmi

Alppisalvos Oy
Hakokyläntie 194
89400 Hyrynsalmi

Tololan lomat
Tololantie 8
89400 Hyrynsalmi

Kemppaalan maatilalomat
Eskolantie 3
89400 Hyrynsalmi

Mustarinda
Paljakantie 61
89400 Hyrynsalmi