Isojoen hotellit

Isojoen hotellit ja muut majoituspaikat yhteystiedot, paikoille kuten Honkaniemen Lomatila.

Lomailupaikkana Isojoki tunnetaan etenkin luonnostaan, jonka yksittäinen, kansallisesti parhaiten tunnistettu kohokohta on Lauhanvuoren kansallispuisto, jonka korkein kohta on läntisen Suomen korkein kohta, ja vetää vertoja Lapin tuntureille ylhäisyydessään.

Suosittuja ajanviettotapoja turistien keskuudessa Isojoella ovat muun muassa metsästys, kalastus, patikointi, hiihtäminen ja vaellus kansallispuistossa, sekä nuorempien keskuudessa myös Isojoen skeittipuiston käyttö.

Kesäisen Isojoen lomailun keskus on kirkasvetinen Kangasjärvi, mutta myös kalaisalla Kodesjärvellä on omat faninsa, etenkin uimareiden keskuudessa. Talviseen aikaan paikkakunnalta löytyy kattavat hiihtomaastot kuin myös kelkkailu-urat, joissa koet Lapin maisemiin verrattavissa olevia elämyksiä.

Muista nähtävyyksistä sinun kannattaa tutustua lomasi aikana muun muassa Isojoen kotiseutumuseoon, Isojoen kirkkoon, ja käydä katsastamassa paikallista linnustoa ja muuta eläimistöä alueen lintujen bongauspaikoilta. Näistä Isojoen kotiseutumuseo esittelee vanhan pappilan tiloissa, 1700-luvulta peräisin olevan pappilan tuvasssa, paikallista kulttuuriä ja sen esineistöä.

Lauhanvuoren kansallispuisto, joka soveltuu etenkin päiväretkeilyyn, on kuitenkin Isojoen turismin merkittävin magneetti. Kansallispuisto tunnetaan erikoisesta luonnostaan, jota kuvaavat karuista mäntykankaistaan, lähteiköistään, lähdepuroistaan, allikkoisista soistaan, kuin myös muinaisista rantakivikoistaan.

Honkaniemen lomatila
Honkaniementie 99
64900 Isojoki

Kangasjärven leirintäalue
Kangasjärventie 633
64900 Isojoki

Konkarin loma
Konkarintie 16
64900 Isojoki

Lauhansarven luontomatkailukeskus
Lauhanvuorentie 490
64900 Isojoki

Pihlajamäen lomamökit
Ojanperäntie 4
64810 Vanhakylä (Isojoki)

Roimalan Pisara
Luomantie 115
64900 Isojoki