Jämsän hotellit

Jämsän hotellit yhteystiedot alueelta löytyville majoituspaikoille kuten Himos Hotelli sekä Hotelli Jämsä.

Turistina Jämsän alue tarjoaa monipuolisen valikoiman nähtävää mukaanlukien Himoksen, Päijänteen, ja kauneimman osan ympäröivää suomalaista luontoa maaseutukohteineen.

Paikkakunnalta löytyy mahdollisuuksia etenkin aktiiviloman viettoon ja ohjelmapalvelujen käyttöön, vaihtoehtoihin lukeutuessa palveluja aina koiravaljakkoajosta värikuula-ammuntaan saakka.

Alueen kohokohdista Himos kuuluu ympärivuotisesti Suomen suosituimpiin yksittäisiin matkailukeskuksiin, jossa voit nauttia laskettelun ohella kesäisin erilaisista tapahtumista ja luontoretkistä. Yhtälailla kiehtovia ovat paikkakunnalta löytyvät Isojärven Kansallispuisto sekä Wanhan Witosen melontareitti.

Shoppailun ja kulttuurin suhteen Jämsän seutu on tunnettu etenkin käsityöläisperinteistään, ja tuliaisina suosittuja ovat mm. huopatehtaiden myymälöistä löytyvät huopikkaat. Kulttuurielämyksistä parhaimmistoa ovat näyttelyt, konsertit, harrastajateatterien näytökset ja Jämsän erikoismuseot.

Mikäli tarvitset lomasi aikana matkailuneuvontaa, yksi parhaista paikoista jonka puoleen voit kääntyä on Jämsek Matkailuinfo, jolla on palvelupisteet sekä keskustassa (Seppolantie 5) että HimosCenterissä (Länsi-Himoksentie 4).

Himos Hotelli
Säyryläntie 445, Jämsä

HimosMaailma Oy
Länsikeskuksentie 7, Jämsä

Hotelli Jämsä
Kauhkialantie 111, Jämsä

Hotelli Jämsän Gasthaus
Asemakatu 2, Jämsä

Mataran Puuro ja Peti Oy
Koskenpääntie 97, Jämsänkoski

Rantamotelli Patalahti – Himos Center (vastaanotto)
Länsi-Himoksentie 4, Jämsä

Ruotsulan Hovi
Turkinkyläntie 74, Jämsä

Särkisaaren Leiri- ja Kurssikeskus
Särkisaarentie 365, Jämsä

Uusi-Yijälän tila, Ravintola Patapirtti
Jyväskyläntie 848, Jämsä