Joensuun hotellit

Tiedot Joensuun hotellit toimipaikoista, mukaanlukien Sokos Hotel Kimmel sekä Cumulus Joensuu Kirkkokadulla.
Jos olet turistina Joensuussa, tässä yli 73 000 asukkaan kaupungissa (johon kuuluvat alueina nykyisin myös Kiihtelysvaara, Tuupovaara, Eno, ja Pyhäselkä) on paljon nähtävää sekä talvikauden että kesäperiodin läpi.

Nähtävyyksien suhteen kaupungista löytyy muun muassa kuuluisa Eliel Saarisen suunnittelema kaupungintalo, josta löytyy esimerkiksi kaupunginteatteri ja Teatteriravintola.

Sinun kannattaa tutustua myös Kirkkokadulla sijaitsevaan Joensuun taidemuseoon, josta löytyy monipuolinen taidekokoelma, vaihtuvia näyttelyitä, sekä yksi Suomen parhaista ikoni-kokoelmista.

Tutustumisen arvoinen on lisäksi Koskikatu 1:ssä sijaitseva Taitokortteli, joka on Joensuun on käsityö- ja kulttuurikeskus pikkuputiikkeineen, kahvilaneen, seppien takomoineen ja näyttelyineen.

Kaupungista löytyy myös karjalaisen kulttuurin keskus / matkailu-keskus Carelicum, jonka tiloissa voit tutustua Pohjois-Karjalan museoon, saada lisätietoja alueen tapahtumista Karelia Expertin matkailuneuvonnasta, ja ostaa lippuja Joensuun palveluihin.

Cumulus Joensuu
Kirkkokatu 20, Joensuu

Hostelli Partiotalon retkeilymaja
Vanamokatu 25, Joensuu

Hotel Greenstar
Torikatu 16, Joensuu

Hotelli-Ravintola Aada
Kauppakatu 32, Joensuu

Kesähotelli Joensuun Elli
Länsikatu 18, Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel
Itäranta 1, Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna
Torikatu 20, Joensuu