Kankaanpään hotellit

Kankaanpään hotellit tiedot paikkakunnalta löytyville toimipaikoille kuten City Hotelli Lumiainen ja Hotelli Kantri.

Mikäli olet turistina Kankaanpäässä, tarjolla on kaunein luonnoltaan kauneimpaan osaan Pohjois-Satakunnan aluetta kuuluva paikkakunta.

Paikkakunta tunnetaan etenkin kulttuuristaan ja nähtävyyksistään, kauniista ympäröivästä luonnostaan ja maisemistaan, laajasta palvelutarjonnastaan, aktiiviloman viettomahdollisuuksista, sekä muista suosituista lähialueistaan, kuten Jämi.

Yksittäisistä nähtävyyksistä lukuisia matkailijoita paikkakunnalle tuo etenkin kaupunkia kiertävä “Taidekehä”, jonka varrella on useita ulkoilmateoksia (antaen Kankaanpäälle sen liikanimen “Taidekaupunki”).

Turisteille kaupunki tarjoaa palveluina kaksi erilaista hotellia (ja useita muita majoituspaikkoja), noin 20 ravintolaa, sekä useita matkailijoita palvelevia yrityksiä.

Lähellä keskustaa, noin 10 km päässä, sijaitsee Kuninkaanlähteen alue, josta löydät mm. lisämajoitusta, maauimalan ja saunat, kuin myös pallopelimahdollisuuksia, minigolfradan ja tanssilavan.

Jos sinulla on kysyttävää lomasia aikana paikkakunnan palveluista tai nähtävyyksistä, paras paikka joka puoleen voit kääntyä on Palvelupiste Leppiksen sivu – Kankaanpään kaupungin palvelupiste, josta voit ostaa myös lippuja alueen tapahtumiiin.

City Hotelli Lumiainen
Kauppatori 5 B, Kankaanpää

Hotelli Kantri Kankaanpää
Linnankatu 2, Kankaanpää

Kuntoutuskeskus Kankaanpää
Kelankaari 4, Kankaanpää

Kankaanpään Asuntohotelli Reissupoika
Kauppatori 5 B 1, Kankaanpää