Kärkölän hotellit

Yhteystiedot Kärkölän hotellit ja muut majoituspaikat toimipaikoille, mukaanlukien Kurssikeskus Tammenportti.

Lomailupaikkana noin 5000 asukkaan kokoinen Kärkölä sijaitsee hienolla paikalla Suomea, vain noin 25 km Lahdesta ja 90 km Helsingistä.

Tunnetuin alueen nähtävyyksistä on maisemapuisto Huovilan puisto. Puisto, joka on alunperin Carl Constantin Collinin perustama, on kotimaan oloissa uniikki englantilaistyylinen maisemapuisto, ja restauroitu täysin upeaan 1900-luvun alun asuunsa.

Puistossa, jonka osana elää luonnonvaraisena useita harvinaisia kasveja, on helppo käydä osana Kärkölän lomaasi, sillä se sijaitsee aivan kirkonkylässä, lehtomaisessa purolaaksossa, Museontiellä.

Muita merkittäviä nähtävyyksiä ja elämyksiä alueella tarjoavat Helmi Vuorelma Oy:n tehtaanmyymälä, Kotiseutumuseo, sekä Kärkölän kirkko.

Oma kokemuksensa on ryhmille tarjolla oleva Pitsipaja, jossa voit tarjolla on nyplättyä pitsiä, nypläystarvikkeiden myyntiä, nypläyskursseja ja näyttelyitä.

Aktiivilomalaiselle Kärkölästä löytyy grisbeegolfrata, liikuntapaikkoja, metsäpolku Huovilan puiston Hiidenmäellä, useita pyöräilyreittejä, sekä Päijät-Hämeen ulkoilu- ja luontomatkailureittejä.

Voit myös meloa Teuronjokea, Hämeenkoskelta Kärkölään. Retkimelonnan noin 18,9 km:n pituinen reitti menee läpi upeimpien hämäläismaisemien, jokiuomaa pitkin aina Hämeenkoskelta Kärkölään, Onnilankujan laavulle. Melontamatkasi aikana näet esimerkiksi Hankalan Pellavaloukun, Hyvänneulan kosken, Helvetinpuron, ja Myllykosken.

Juntusen lomamökit
Vevarintie 85
16600 Järvelä

Kurssikeskus Tammenportti
Vaahalantie 63
16600 Kärkölä

Peltolan mökit
Marttilantie 38
16540 Mertie

Vesan lomakylä
Haapalantie 157
16670 Lappila