Karstulan hotellit

Karstulan hotellit ja muut alueen majoituspaikat, kuten Karstulan Evankelinen Opisto (Opistotiellä).

Karstula on uniikki paikka viettää lomaa Suomessa, tarjoten sekä nähtävää, koettavaa, että tekemistä aktiivilomalaiselle.

Voit viettää kesällä aikaa Karstulan kesäteattereissa, ihailla upeista näkymistä Kirkkovuorella (näkötornista), sekä shoppailla tuliaisia Karstulan erikoisliikkeissä.

Luonnon suhteen paikkakuntaa profiloivat keskisuomalaiset männikkömetsät ja järvimaisemat, kohokohtinaan kolme järveä: Pääjärvi, Päällinjärvi ja Mustalampi. Suurin näistä järvistä on Pääjärvi, yksi maan parhaimmista kuhajärvistä.

Alueelta löytyy myös mielenkiintoista historiaa, johon voit tutustua esimerkiksi vanhan ajan automuseoon ja kyläkauppaan, pitäjämuseoon (joka sisältää sota-aikojen esinekokoelmia), kuin myös Kruukkilan lottakokoelmaan.

Muista nähtävyyksistä sinun kannattaa tutustua lomasi aikana myös Galleria Himmeliin, Suojeluskuntataloon, Karstulan tsasounaan, Otto von Fieandtin kiviin, Kotieläintila Villikiliin, ja Riuttasalmen siltaan.

Jos haluat viettää aktiivilomaa, tarjolla on mm. koskenlaskua kumilauttasafareilla, perhokalastusta Keski-Suomen pisimmällä koskireitillä, Heijostenkoskilla, ja samoilua marja- ja sienimetsissä sekä luontopoluilla.

Hotelli Wanha Kammari
Erämäentie 368
43500 Karstula

Karstulan Evankelinen Opisto
Opistotie 12
43500 Karstula

Karavaanialue Iso Mies
Humpintie 677
43640 Karstula

Bar Agave
Keskustie 7
43500 Karstula