Kaustinen hotellit

Kaustinen hotellit ja majoituspaikat, mukaanlukien Kansanlääkintäkeskus Majoitus ja Koskelan Lomatalo.

Lomakohteena Kaustinen on upea paikkakunta läntisessä osassa maata, Keski-Pohjanmaan maakunnassa, ja tunnetaan kansallisesti parhaiten heinäkuisesta Kaustisen kansanmusiikki festivaalistaan.

Kansanmusiikki- ja tanssi kuuluvat Kaustisen arkipäivään myös vuoden ympäri, ja kultturitarjonta kattaa myös kansantaiteen, kansanparannuksen eri muodoissaan, kuin myös hevoskulttuurin.

Tapahtumat tuovat vuoden mittaan merkittävän määrän kävijöitä paikkakunnalle, ja suurimmat näistä tapahtumista ovat kansanmusiikki festivaalin ohella Kamarimusiikkiviikko, Moukarikarnevaalit, Komediakesä, sekä ja festivaaliravit (Nikulan ravikeskuksessa).

Aktiivilomalaisena talviseen aikaan alueelta löytyy Kaustisen hiihtokeskus laskettelurinteineen, aivan keskustan tuntumassa. Hiihtokeskuksessa on kaikkiaan 5 valaistua ja lumetettua rinnettä, joista pisin on pituudeltaan 500-metriä.

Voit myös käyttää hiihtokeskuksen halfpipea ja streetiä, sekä harrastaa murtomaahiihtoa, joita varten valaistuja latuja on kolmesta kahdeksaan kilometriin.

Luonnossa ulkoiluun on alueella muutoinkin paljon tilaisuuksia, muun muassa Perhonjoen varrella, joka virtaa kylän läpi.

Kansanlääkintäkeskus Majoitus
Pajalantie 24
69600 Kaustinen

Koskelan Lomatalo
Känsäläntie 123
69600 Kaustinen

Tastulan lomakylä
Pertuntie 7
69600 Kaustinen

Motelli Marjaana
Teerijärventie 1
69600 Kaustinen