Kemin hotellit

Kemin hotellit yhteystiedot kaupungista löytyville majoituspaikoille kuten Cumulus Kemi Hotelli ja Hotelli Merihovi.

Turistina Kemissä sinulle on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa, mukaanlukien sisäsataman alue, josta löytyvät Kemin vanhat makasiinit, kesäiset ravintolat, Meripuisto, kuin myös idyllinen vierasvenesatama.

Pääset tutustumaan merelliseen Kemin ympäristöön lisäksi alueen purje-ja risteilyalusten avuilla, joista löytyy viihdykkeenä myös ohjelmapalveluita risteilyjen ajaksi. Paikkakunnan tarjontaan kuuluu erinomaisia kalastuspaikkoja, joille pääset mm. ohjatuilla retkillä ja safareilla.

Jos tulet paikkakunnalle kesäiseen aikaan vierasvenesataman kautta omalla veneelläsi, kaikki keskustan palvelut ja hotellit ovat tarjolla lyhyen kävelymatkan päässä, mukaanlukien kylpylätasoinen uimahalli ja Mansikkanokan uimaranta.

Tapahtumista kuuluisia ovat esimerkiksi kesäkauden sarjakuvapäivät, sekä elokuun loppupuolella järjestettävät “venetsialaiset” sisäsataman alueella.

Talvella Kemi, jota kutsutaan myös “Perämeren talvimatkailukaupungiksi”, tarjoaa kuuluisan luminlinnansa, risteilyjä jäänmurtaja Sammon kyydissä, sekä monipuolisia talvisafaripalveluja.

Muita talvisen aktiiviloman mahdollisuuksia tuovat Kemin alueen tarjoamat mahdollisuudet hiihtämiseen, pilkkimiseen, ja potkukelkkailuun.

Kulttuurimatkailijalle Kemistä löytyy paljon konsertteja, teatteria, sekä näyttelyitä, ja shoppailun puolesta voit tarkastaa etenkin kävelykadun tarjonnan sekä lähialueiden erikoismyymälät. Tuliaisina Kemistä suosittuja ovat etenkin alueen käsityöläisten luomukset.

Cumulus Kemi Hotelli
Hahtisaarenkatu 3, Kemi

Hotelli Merihovi
Keskuspuistokatu 6-8, Kemi

Hotelli Palomestari
Valtakatu 12, Kemi

Hotelli Yöpuu
Eteläntie 227, Kemi

Kemin Lumilinna
Kauppakatu 29
Sisäsatama, Kemi