Keminmaan hotellit

Yhteystiedot Keminmaan hotellit toimipaikoille kuten Motelli Käpylä ja Motelli Savotan Sanni.

Turistina Keminmaalla sinulla on tutustuttavana osana Perämereä, Kemijoen suualueella, molemmin puolin Kemijokea oleva idyllinen paikkakunta.

Keminmaa, josta löytyy nykyisin noin 9000 asukasta, on tunnettu etenkin kauniista luonnostaan, jonka pisteenä iin päällä toimii kunnan läpi virtaava Suomen pisin joki, Kemijoki, joka halkoo itse asiassa koko Lapin.

Monille vierailijoille Keminmaa on historiallisesti tuttu lohipitäjänä, jossa aktiivilomalaisen nähtävyyksien ohella tarjolla on myös paljon muuta koettavaa.

Yksittäisistä nähtävyyksistä paikkakunnalta löytyvät esimerkiksi Isohaaran kalatie, Keminmaan kotiseutumuseo, Keminmaan kunnantalo, Kirjaston seinäreliefi, Pyhän Mikaelin kirkko, Uusklassinen kirkko, ja Valmarin museo.

Alue on ollut asuttuna jo viime vuosituhannen alkupuolelta saakka, ja tästä historiasta kertovat mm. vuoden 1981 arkeologisissa kaivauksissa löydetyt kaksi kirkonpohjaa 1300-luvulta. 1500-luvun alkupuolella rakennettu Keminmaan Pyhän Mikaelin kirkko on käytössä vieläkin (tosin vain kesäperiodin läpi).

Shoppailun suhteen paikkakunnan ykköskohde on Kauppakeskus Mekka, jossa voit tehdä ostoksia yli 100 myymälässä, aina päivittäistavarakaupasta huonekalu- ja erikoisliikkeisiin saakka.

Motelli Käpylä
Torniontie 7
94450 Keminmaa

Motelli Savotan Sanni
Autoilijantie 2
94450 Keminmaa

Pohjanranta Oy
Pohjantie 23
94400 Keminmaa