Kemiönsaaren hotellit

Yhteystiedot Kemiönsaaren hotellit toimipaikoille, mukaanlukien Hotel Galaxy (Arkadiantiellä).

Matkakohteena Kemiönsaari, Suomen suurin saari, tarjoaa upean paikkakunnan Lounais-Suomen saariston ytimessä.

Saaristoalue ulottuu kokonaisuudessaan aina Ahvenanmaalta Hankoon saakka, ja aluetta onkin vanhastaan kutsuttu Saaristomereksi, saarien ja luotojen mereksi.

Mantereen alueeseen Kemiönsaari on yhteydessä kaikkiaan kahden sillan ja yhden lossin avulla. Esimerkiksi Helsingistä alueelle ajaa noin kahdessa tunnissa.

Asutusta ja nähtävää on jakaantunut kaikkiaan 30 eri saarelle, ja parhaiten näihin alueihin tutustuu meritse. Tähän tarkoitukseen voit käyttää vaihtoehtoina taksi- ja charterveneitä, mutta pääset useaan paikkaan käymään myös tavallisilla taksi-autoilla saaren sisäisenä kuljetuksena.

Mikäli tulet Kemiönsaareen omalla veneelläsi, voit käyttää kunnan alueelta löytyviä vierailusatamia, joista täyden palvelun vierassatamia on kaikkiaan kolme.

Majoitusvaihtoehtoina alueelta löytyy vaihtoehtoja korkealuokkaisista kylpylähotelleista yksinkertaisiin makuupaikkoihin aitan ylisillä saakka, merenrannalla ja metsän yhteydessä, kuin myös pikkumökissä tai vanhanajan täysihoitolassa.

Jos tarvitset matkailuneuvontaa lomasi aikana, paras paikka jonka puoleen voit kääntyä on Taalintehtaan Matkailuneuvonta, Stallscafé satamassa, osoitteessa Tallinmäentie 6.

Bengtskärin majakka
25950 Rosala

Hotel Galaxy
Arkadiantie 11
25700 Kemiö

Hotelli Strandvik
Aurinkorannantie
25700 Kemiö

Labbnäs Lomakoti
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd

Saaristokylpylä Kasnäs
Kasnäsintie 1294
25930 Kasnäs

Strandhotellet
Taalintehtaantie 694
25900 Taalintehdas

Villa Felix
Vestanvikintie 95
25830 Västanfjärd