Kirkkonummen hotellit

Kirkkonummen hotellit yhteystiedot, paikkakunnan majoituspaikkoihin kuten Majvik Kokous ja Kongressihotelli.

Matkailualueena yli 675-vuotta pitkän historian omaava Kirkkonummi kuuluu mielenkiintoisimpiin paikkakuntiin Suomen etelärannikolla, noin 20 km Helsingistä länteen.

Paikkakunnalta löytyy useita tätä pitkää kulttuuriperintöä edustavia nähtävyyksiä, mukaanlukien keskiaikainen kivikirkko, kotiseutumuseoita, historiallisia kartanoympäristöjä, kuin myös arkkitehtiateljeekoti Hvitträsk.

Tutustumisen arvoisia kohteita alueella ovat keskiaikaisen kivikirkon lisäksi myös Upinniemeen vuoden 1965 aikana valmistunut merikappeli ja Haapajärven puukirkko (joka valmistui vuonna 1823). Sinun kannattaa käydä tutustumassa myös Jorvaksessa olevaan Pokrovan luostariyhteisöön ortodoksikirkkoineen.

Kirkkonummelta löytyy luontoharrastajille ja aktiivilomaa etsiville paljon tekemistä ja näkemistä, kuten retkeilyreittejä Meikon erämaajärven luonnosuojelualueelta ja Nuuksion kansallispuistosta sekä Porkkalan saaristomaisemissa.

Seikkailulomalaiselle paikkakunta tarjoaa vaihtoehdoiksi muun muassa melontaretkiä, tyrskykalastusta, koiravaljakkoajelua, ja kalliokiipeilyä. Alueen antia ovat lisäksi Peuramaan laskettelurinteet sekä Kirkkonummen golfkeskukset.

Jos tarvitset neuvontaa Kirkkonummen lomasi aikana, voit aina kääntyä paikkakunnan matkailuneuvonnan, Luckan Matkailuneuvonnan ja opastuksen puoleen, jolla on palvelupiste osoitteessa Asematie 3.

Hotelli Siikaranta
Naruportintie 68
02860 Espoo (29 km Kirkkonummelta)

Långvik Congress Wellness Hotel
Tanskarlantie 9
02420 Jorvas (5 km Kirkkonummelta)

Majvik Kokous ja Kongressihotelli
Majvikintie 1
02430 Masala (9 km Kirkkonummelta)

NEXT Hotel Aavaranta
Österbyntie 617
02510 Oitmäki (12 km Kirkkonummelta)