Korsnäs hotellit

Korsnäs hotellit ja muut majoituspaikat yhteystiedot, paikoille kuten Brusuddenin Lomakylä.

Matkailukohteena Korsnäs on upealla paikalla, sillä se on Suomen läntisin mantereella sijaitseva kunta, Pohjanlahden rannikolla Vaasan ja Närpiön välisen Rantatien puolivälissä.

Kansallisesti tunnetuin nähtävyys Korsnäsissä on Molpehällorna, joka on osa UNESCO:n maailman luonnonperintökohdetta, Merenkurkun saaristoa.

Molpehällorna sijaitsee Korsnäsissä osana Moikipään (Molpen) kylän ulkosaaristoa, noin 6 km Bredskärin kalasatamasta. Alueelta löytyy Moikipään luontoasema (entinen merivartiosatama) sekä viitoitettu, noin 1 km pituinen luontopolku, jonka sivupolulta löydät saariston historiallisen muistomerkin.

Muita näkemisen arvoisia nähtävyyksiä Korsnäsin lomasi ajaksi ovat esimeriksi Kotiseutumuseo (Hembygdsmuseet), Pappilamuseo (Präsgårdsmuseet), Korsnäsin kirkko, Harrströmin Myllymäki (Kvarnbacken), Harrströmin kalastajan torppa (Fiskartorp), ja Suomen ensimmäinen Tuulipuisto (Vindkraftpark).

Näistä esimerkiksi Korsnäsin puinen ristikirkko on uniikki nähtävyys, sillä se on rakennettu kansallisarkkitehti Engelin piirustusten mukaan vuosien 1830 – 1831. Samoin hieno on Harrstömin Myllymäki, johon nähtävyytenä kuuluu kaksi komeaa 1800-luvulta peräisin olevaa tuulimyllyä.

Brusuddenin Lomakylä (Brusuddens Stugby)
Gamla Strandvägen 137
66290 Korsnäs

Sickanin mökit (Sickans Stugor)
Pålnäsvägen
66200 Korsnäs

Bjurbäckin kylätalo (Bjurbäck byagård)
Stormossvägen 59
66280 Taklax