Kuortaneen hotellit

Kuortaneen hotellit tiedot paikkakunnan majoituspaikoille kuten Kuortaneen Urheiluopisto (Opistontiellä).

Lomakohteena Etelä-Pohjanmaalta, Kuortaneenjärven rannalta löytyvä Kuortane on erinomaisella paikalla Suomea, vain tunnin päässä Seinäjoesta, lähellä Kuusiokuntia ja Järviseutua.

Parhaiten alue tunnetaan kansallisesti Kuortaneen Urheiluopistostaan, joka edustaa liikunnan ja huippu-urheilun osaamisen keskittymää, yli 60 vuoden pituisella historialla.

Tämä osaaminen tuo paikkakunnalle vuosittain yhden maan tärkeimmistä urheilutapahtumista, Eliittikisat, johon osallistuu maailman urheilun kirkkaimpia tähtiä, sekä tuhansista turisteista ja paikallisista koostuvan yleisön.

Alue edustaa kansallista kulttuurimaisemaa, jossa näkyy edelleen paikkakunnan historiallinen vauraus (kaksifooninkisine taloineen ja hienoinen ulkorakennuksineen), joka muodostui talonpoikaistoiminnasta ja tervanpoltosta.

Aktiivilomalaisena voit myös mm. golfata Kuortaneella, jota varten löytyvä Kuortane Golf tarjoaa 9-reikäisen kentän, sekä vierailla Sport & Fun Kuortane keskuksesssa, jossa on pelattavaksi, kokeiltavaksi, ja liikuttavaksi kaikkiaan yli 40 erilaista laitetta, vehjettä, konetta ja vempainta.

Lomasi aikana muita Kuortaneen nähtävyyksiä, joihin sinun kannattaa käydä tutustumassa ovat esimerkiksi Kuortaneen kirkko ja kellotapuli, Hiippakunnankartano Haapaniemi, Alvar Aallon syntymäkoti ja muistoreliefi, Ruonan vanha kivisilta, Virtalan saha ja mylly, Soile Yli-Mäyryn taidehalli, Kaatialan louhos, Rasulan louhos (Ruukin runni), ja Sarvikkaan kosket.

Kuortaneen Urheiluopisto
Opistontie
63170 Kuortaneen Urheiluopisto

Ravintola & Golfklubi Kuharanta
Vierteentie 89
63130 Mäyry

Petäjäniemen kesämökit
Petäjäniementie 177
63150 Ruona

Kokous-ja tapahtumakeskus Virtaniemi
Virtaniementie 35
63120 Leppälänkylä

Arjan Lomapiha
Länsirannantie 807
63100 Kuortane

Hiekkaranta Bed&Breakfast
Kirkkotie 25
63100 Kuortane

Haapaniemen hiippakuntakartano
Haapaniementie 50
63150 Kuortane