La Famiglia Helsinki

La Famiglia Helsinki on “Little Italy” tyylinen italialainen ravintola keskellä Helsinkiä, osoitteessa Keskuskatu 3.

Ravintolan “Little Italy” konsepti on peräisin sekä amerikan-italialaisesta kulttuurista kertovista Hollywood elokuvista että New Yorkin Little Italyn kaupunginosasta ja sen ravintoloista.

Famiglia ravintolan tarjonta kattaa sekä lounaan että a la carte ruokailun.

Näistä lounasruokailu tapahtuu arkisin klo 11-14:30, ja sen aikana voit valita joko lounasbuffeen, lautasannoksia, tai lounaspizzan.

Lounasbuffet – seisovan pöytä sisältää tarjoilun ajan muun muassa pastaa, salaattia ja leipää. Voit lukea ravintolan koko arkiviikon lounaslistan kätevästi nettiosoitteeessa lunchbreak.fi.

Ravintolan a la carte ruokalista on koottu alkuruoista, keitoista, salaateista, kanaruoista, kalaruoista, pastasta, pihvistä, burgereista, sekä italialaisista jälkiruoista.

Esimerkkejä ravintolan a la carte ruokalistalta ovat mm. Fritto Misto (friteerattuja jättikatkarapuja, mustekalarenkaita, kasviksia ja limemajoneesia), Cannelloni (kasvis-vuohenjuustocannelloni, ratatouille-kasviksia ja tomaattikastiketta), sekä Salmon with Blue Mussels (lohta ja sinisimpukoita, Linguine-pastaa, gremolataa ja chiliä).

  • La Famiglia
  • Keskuskatu 3
  • 00100 Helsinki
  • www.center-inn.fi/lafamiglia/fi/etusivu
  • Aukioloajat: ma-ti 11-23, ke-pe 11-24, la 12-24, su 12-22