Lapinlahden hotellit

Lapinlahden hotellit yhteystiedot, mukaanlukien Hotelli Vierashuoneen tiedot Impantiellä.

Matkailukohteena Lapinlahti edustaa kauniin luontonsa ohella myös kulttuuria, jossa tarjolla on esimerkiksi museoita, tapahtumia, sekä näyttelyitä.

Luontonsa puolesta matkailijoita alueelle tulee tutustumaan mm. Väisälänmäen kansallismaisemaan, josta löytyy kulttuuri-ja luontopolkuja, ja käynnin voi helposti yhdistää myös muuhun oheispalveluihin.

Näkemisen arvoinen on lisäksi Lapinlahden taidemuseo, jonka kesäiset näyttelyt kuuluvat koko maan parhaimmistoon. Samaan tapaan taiteen ystäviä alueelle tuo Eemil Halosen museo, joka on yksi parhaista kohteista tutustua paikkakunnan historiaan.

Muihin tutustumisen arvoisiin kohteisiin paikkakunnalla kuuluu Alapitkällä oleva Asutusmuseossa, esitellen historiallista arkipäivää pohjoissavolaisella asutustilalla.

Tapahtumista huomionarvoisia ovat esimerkiksi kv. Savo Games -yleisurheilun eliittikisat (Haminamäen urheilupuiston Mondo-Areenalla) sekä Juuston juhla heinäkuun lopussa, joka järjestetään jäähallissa, sisältäen maan mahtavimman juustopöydän ja monipuolista ohjelmaa.

Hotelli Vierashuone
Impantie 7
73100 Lapinlahti

Hotelli-Ravintola Safoxi
Kauppatie 31
73200 Lapinlahti

Matkahuolto ja Rautatieaseman Hotelli
Nelson House
Lapinlahti

Portaanpään kesähotelli
Portaanpääntie 63
73100 Lapinlahti

Ravintola Pubituuri
Impantie 7
73100 Lapinlahti

Ylämarjala Oy
Asematie 79
73100 Lapinlahti

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
Linnansalmentie 85
73100 Lapinlahti