Limingan hotellit

Limingan hotellit tiedot paikkakunnan majoituspaikoille kuten Ravintola-Hotelli Lintunen.

Matkailukohteena noin 10 000 asukkaan Liminka kuuluu maan nopeimmin kasvaviin kohteisiin, osittain erinomaisen sijaintinsa ansiosta, lähellä Oulun kaupunkia (20 minuutin ajomatkan päässä) sekä lentokenttää (15 minuutin päässä).

Paikkakunnalla lomaillessasi olet lähellä luontoa, mutta myös lähellä palveluita sekä kulttuuritarjontaa.

Luontokohteista tunnetuimpiin kuuluu Liminganlahden luontokeskus, joka on varsinkin lintubongaajien suosiossa, ja alueen merkittävin luontonähtävyys, josta löytyy myös lintulajeja esittelevä näyttely.

Alakestilän Arboretum on puolestaan puu-ja pensaspuisto, jonka puitteissa voit tutustua noin 120 puulajiin ja 60 pensaslajiin upeissa puitteissa (kukin puulaji on merkitty tunnistuskyltein). Puisto on avoinna vierailijoille päivittäin klo 08 – 20,

Samaan tapaan sinun kannattaa tutustua myös Escurial kukka-ja eläinpuistoon, joka sisältää noin 360 eläinlajia, poni- ja aasiratsastusta, linnakahvilan, mökkivuokrausta, kuin myös kesäistä kukkamyyntiä.

Muita merkittäviä nähtävyyksiä alueella ovat vanha Liminka museoalueineen, Rantatie Liminganjoen varrella, Vilho Lampi museo (Kivikoululla), Aappolan kotimuseo (oopperalaulaja Abraham Ojanperän museo), sekä Limingan kirkko.

Ravintola-Hotelli Lintunen / Liminganlahti luontokeskus
Rantakurvi 6
91900 Liminka

Värminkosken leirintäalue
Raahentie 71
91900 Liminka

Eläinpuisto Escurial
Paavolantie 83 C
91900 Liminka

Limingan Taidekoulu
Arvolankuja 1
91900 Liminka