Lounasbuffet Helsinki keskusta | 7 erilaista vaihtoehtoa

Seitsemän erilaisen ravintolan valikoima lounasbuffet Helsinki keskusta ruokailuun, König Helsingistä pikaruokala Southern Fried Chickenin pizzabuffet noutopöytään.

Helpoin tapa löytää lounasbuffet ruokapaikkoja Helsingin keskustassa on suunnistaa keskustan suuriin kauppakeskuksiin, Forumiin tai Kamppi Centeriin, ja edelleen niiden “Ravintolamaailma” osioihin löytääksesi kattavan valikoiman erilaisia lounasbuffet tarjouksia.

Esimerkiksi Forumista löytyy lounasbuffet mm. Ravintola Kaarnasta, thaimaalaisesta Tamarin ravintolasta, sekä Rax pizzabuffet paikasta. Kamppi keskuksessa vastaavasti lounasbuffet on tarjolla esimerkiksi Panimoravintola Bruuverissa sekä italialaisesta Il Duettosta.

Alla seitsemän erilaisen makukokemuksen ruokailupaikka aivan ydinkeskustassa, lähinnä Kluuvin kaupunginosassa ja kävelymatkan päässä mm. rautatieasemalta.

König Helsinki
Mikonkatu 4
00100 Helsinki

Mikonkadun König on yksi Helsingin vanhimpia ravintoloita, sillä se on perustettu jo vuonna 1892.

Königin lounaan noutopöytä, joka on kattauksena tarjolla arkisin klo 11-14 (katutasossa), sisältää keittoa, salaattia, leipää, kotiruokatyylistä pääruokaa, ja mukana on aina myös kasvisvaihtoehto.

Keskiviikkoisin Königin lounasvaihtoehtona on salaattibuffet, jossa on katettuna erilaisia salaatteja, päivän keittoa, ja leipää. Voit tilata päivittäin lounaasi myös ravintolan a la carte listalta.

Ravintolan suosiota lounaspaikkana nostaa kesäisin mahdollisuus syödä ruoat Königin kesäterassilla, kävelykatu Mikonkadun yhteydessä.

La Famiglia
Keskuskatu 3
00100 Helsinki

New Yorkin “Little Italy” tyyliin sisustettu La Famiglia edustaa amerikanitalialaista keittiötä, palveluvalikoimassa ollessa arkisin myös lounasaikainen noutopöytä.

La Famiglian seisovasta pöydästä löydät aina mm. pastaa, kaksi päivittäin vaihtuvaa pääruokaa, salaattia ja leipää. Lounasbuffet ruokailuajat ovat ma-pe klo 11-14:30.

Kesäkauden läpi voit ottaa noutopöydän ruokasi myös paikan terassille, josta on näkymät vilkkaan kävelykadun tunnelmiin.

Tapas BarCelona
Wanha Kauppakuja
Mikonkatu 2
00100 Helsinki

Tapas BarCelona on kompaktikokoinen tapasbaari Aleksanterinkadun Wanhan Kauppakujan yhteydessä. Lounasaikana ravintolassa on arkisin kello 11-14.

BarCelonan lounasbuffet noutopöydästä löydät aina salaattia, keittoa, kaksi lämminruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka, sekä leipää. Jälkiruoaksi voit ottaa hedelmiä ja kahvia.

Kesäkuukausien aikaan voit syödä buffet ateriasi ravintolan sisäpihan terassilla.

Meze Point
Mikonkatu 8
00100 Helsinki

Meze Point on tullut helsinkiläisille tutuksi sen erikoisesta menusta, joka sisältää Turkissa, Kreikassa, Israelissa, Libanonissa sekä Egyptissä suosittuja meze ruokia, joiden lähimmät vastineet euroopan mittakaavassa ovat espanjalaiset tapakset ja italialaiset antipasti ruoat.

Ravintolan lounasbuffet on katettuna maanantaista perjantaihin kello 11-15.

Voit tilata lounaasi myös vaihtoehtoisesti meze lajitelmana (joka sisältää yhdeksän mezeä: Tabbouleh, Börek, Hellim, Kisir, Humus, Imam Bayildi, Cacik, Falafel, ja Kalamar).

Golden Rax Pizzabuffet – Aikatalo
Mikonkatu 8
00100 Helsinki

Suomen kuuluisin pizzabuffet ketju Golden Rax toimii Helsingin keskustassa kahdessa paikassa, Mikonkadun Aikatalossa sekä Mannerheimintien Forumin kauppakeskuksen rakennuksessa.

Ravintolassa voit syödä buffet pöydästä lounaasi viiden erilaisen pizzan muodossa: pepperoni, kinkku-ananas, tonnikala-katkarapu, kasvispizza, sekä päivän pizza, jonka täytteet vaihtelevat päivittäin.

Lisäksi buffet pöydästä löytyy myös chicken wingsejä, lasagnea, kermaperunoita, sipulirenkaita, lihapullia, pikkunakkeja, 23 eri vaihtoehtoa salaattia, päivän keittoa, pizzaleipää, ja nachoja. Myös juomat kuuluvat buffetin hintaan.

Lounasbuffet Helsinki keskusta – Southern Fried Chicken
Mannerheimintie 20
00100 Helsinki

Mannerheimintieltä Helsingin keskustaa löytyy Golden Rax Pizzabuffet ketjun kansainvälinen kilpailija, Southern Fried Chicken, jonka kaksikerroksisen ravintolan alakerta on varattu pizzabuffet ruokailuun.

Lounasnoutopöytä, joka tunnetaan varsinkin halvasta hinnastaan, sisältää mm. pizzoja, pannupizzoja, salaattia, keittoa, ja kanaa. Juomat maksavat lounasbuffetin yhteydessä erikseen.

Ravintola Red Apple
Sanomatalo, 2. krs
Töölönlahdenkatu 2
00100 Helsinki

120-asiakaspaikkainen Red Apple on yksi viihtyisimmistä kiinalaisista ruokapaikoista Helsingissä.

Raintolan kiinalainen lounasbuffet on vastaavasti yksi suosituimmista vaihtoehdoista keskustan alueella, niin liikelounastajien, opiskelijoiden, perheiden, kuin muidenkin kaupungissa lounasaikaan olevien keskuudessa.

Lounasbuffet, joka on kattauksena arkisin klo 11-15, sisältää aina 6 eri salaattia, 10 erilaista lämmintä ruokaa, virvokejuomat, sekä kahvin ja teen.