Loviisan hotellit

Tiedot Loviisan hotellit majoituspaikoille, mukaanlukien Hotellit Zilton ja Degerby Hotel.

Turistina kaksikielisessä Loviisassa pääset tutustumaan alueen pikkukaupungin idylliin sekä kiehtovaan historiaan.

Kaupungin yksittäisiin kohokohtiin kuuluvat sen keskustori, jota ympäröivät hienot 1800-luvulta peräisin olevat kivitalot. Aivan keskustan tuntumasta alkavat myös vanhat Loviisan puutalokaupunginosat, idyllisine hiekka- ja mukulakivikatuineen.

Muita huomattavia nähtävyyksiä hieman keskustan ulkopuolella ovat Loviisan uusgoottilainen kirkko sekä 1700-luvulla peräisin rakennetut linnoitukset. Merellinen Loviisan ympäristö ulottuu aivan kaupungin keskustaan saakka.

Sinun kannattaa tutustua myös Laivasillan alueeseen punaisine suola-aittoineen, joka on läpi kesäperiodin suosittu seurustelu- ja tapahtumapaikka.

Laita merkille myös alueen kartanot, Strömforsin ruukin käsityöläispajat, kuin myös aktiivilomalaisen mahdollisuudet uimiseen, retkeilyyn, patikointiretkiin, kalastukseen, ja golfaamiseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää alueen nähtävyyksistä, tapahtumista, tai vaikkapa majoituksista, voit kääntyä aina Loviisan Matkailuneuvonnan puoleen, jolla on palvelupiste osoitteessa Karlskronabulevardi 8.

Hotelli Zilton
Mariankatu 29
07900 Loviisa

Degerby Hotel-Restaurant
Brandensteininkatu 17
07900 Loviisa

Majatalo Loviisa Gasthaus Lovisa
Sibeliuksenkatu 3
07900 Loviisa

Tamminiemi Lomakeskus
Kapteenintie 1
07920 Loviisa