Merikarvian hotellit

Merikarvian hotellit ja muut majoituspaikat, mukaanlukien Merikievari (Harjuntiellä).

Kun olet turistina Merikarvialla, koettavanasi ja nähtävänäsi ovat alueen upea meri saaristomaisemineen, kalaisa joki, ja paikkakunnan eksoottinen Ouran saaristo.

Jo paikkakunnalle ajaessasi pääset nauttimaan alueen ainutlaatuisuudesta, sillä valtakunnallinen matkailutie Pohjanlahden Rantatie kulkee meren yhteydessä, mm. kauniiden rantakylien ja Merikarvian kirkonkylän lävitse.

Voit asua lomasi aikana esimerkiksi erilaisissa vuokrattavissa loma-asunnoissa meren tai joen rannalla, ja toisaalta tarjolla on myös lomakylä Mericamping, avoinna vuoden ympäri.

Kultturia löydät Krookasta ja luonnon nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kalastuksen muodossa Merikarvianjoella. Näistä Krookka on etenkin erilaisten kesätapahtumien kohde, ja voit tutustua alueella myös Galleria Vanhaan Savuun ja merenrantanäyttämöön.

Merikarvianjoki on on puolestaan luonnonkaunis ja runsaskoskinen vesistö, jonka 24 km pitkän kalastualueen varrella saaliina saadaan meritaimenta, lohta, ja vaellussiikaa.

Muita suosittuja nähtävyyskohteita alueella ovat Merikarvianjoen Kalakierros, Koivuniemen Herra, Merikievari, sekä Ouran saaristoretket, kuin myösentinen Dernjatinin kalasavustamo.

Jos sinulla on kysyttävää lomasi aikana esimerkiksi alueen nähtävyyksistä tai tapahtumista, voit kääntyä aina paikkakunnan matkailuinfon puoleen, joka toimii kesä-heinäkuun aikana Krookassa. Muulloin neuvontapisteenä on kunnanvirasto.

Merikievari
Harjuntie 28
29790 Tuorila

Eumer Fishing Center
Kalkuttaantie 10
29900 Merikarvia

Kortteeri Oiva
Vaasantie
Lankoski

Matkakoti Salminen
Siikaistentie 1 A
29790 Tuorila

Rauhanlaakson Kestikartano
Kivirannantie 2
29900 Merikarvia

Vanha-Heikkilän majatalo ja leivintupa
Kaasmannintie 14
29900 Merikarvia

Mericamping
Palosaarentie 67
29900 Merikarvia

Niittyniemen lomamökit
Friikoskentie 34 A
29900 Merikarvia

Koivuniemen Herra
Rantatie 116
29900 Merikarvia