Multian hotellit

Yhteystiedot Multian hotellit ja muut majoituspaikat toimipaikoille, kuten Huvilaranta (Markkulanraitilla).

Lomailupaikkakuntana Multialta löytyy sekä luonnon nähtävyyksiä, aineksia aktiiviloman viettoon, että kulttuurinähtävyyksiä ja tapahtumia.

Luonnon kohteista Multian arvokkain kohde on Palsankoski (mukaanlukien Hännättömänjoki & Soutujoki), joka on kansallisesti arvokasta vanhojen metsien suojelualuetta, ja erittäin suosittu kohde patikoijille sekä harrastuskalastajille.

Alueen luonto on upean monipuolinen, ja tarjoaa monenlaisia elämyksiä yhden retken varrelle. Palsankosken koskikalastusalueelta löydät myös laavun ja varaustuvan.

Toinen merkittävä luonnon nähtävyys Multialla on Hangaslahti, josta löytyy Sinervän eteläpään ylhäitä rantoja. Paikan läpi menee ns. “Runoilijan polku”, jonka alkuun pääset noin 1 km päästä Multian kirkolta (Keuruun suuntaan).

Runoilijan polku on patikointireittinä merkitty opastein.

Muista nähtävyyksistä sinun kannattaa tutustua Multian lomasi aikana muun muassa Lovisa Charlottan kirkkoon (valmistunut v. 1796), Kotiseutumuseoon, Siunauskappeliin, Seurakuntataloon, sekä Uitamonkosken myllymuseoon.

Näistä Uitamonkosken myllymuseo on Keski-Suomen ainoa myllymuseo, ja sijaitsee Uitamonkoskessa, noin 2,5 km Multian keskustasta. Nykyinen näyttävä kokonaisuus on mylläri Kaarle Virtasen aikaansaamaa, hänen rakennettaessaan vuonna 1881 hankkimaansa Uitamonkosken vanhaan myllyyn uuden tullimyllyn.

Mikäli sinulla on lomasi aikana kysymyksiä liittyen Multian nähtävyyksiin, tapahtumiin, tai vaikkapa majoitukseen, paras paikka jonka puoleen voit kääntyä on Multian Kunnantupa, jossa toimii sekä Multia Myymälä että matkailun infopiste (Multianraitti 1).

Huvilaranta
Markkulanraitti 24
42520 Asunta

Vuokramökit Marjut Rautiainen
Pappilantie 9
42600 Multia

Multianniemen Lomamökit
Pappilantie 7
42600 Multia

Multi-Motelli
Multianraitti 11
42600 Multia

Mustalahden Makasiini
Teikarintie 185
42600 Multia

Nevalan Lomamökit
Hirvimäentie 345
42600 Multia

Pekolan maatilamatkailu
Pekolantie 119
42600 Multia

Sinervän Leirintä
Leiritie 15
42600 Multia

Vanha Väätänen
Väätäsentie 16
43430 Väätäiskylä