Nakkilan hotellit

Yhteystiedot Nakkilan hotellit majoituspaikoille kuten Villilän Kartano (Villiläntiellä).

Lomailun kohteena Nakkila on tunnettu kansallisesti etenkin kartanokulttuurista, peltomaisemistaan, sekä kalaisasta Kokemäenjoestaan.

Aktiivilomalaiselle ja luonnon nähtävyyksistä kiinnostuneelle etenkin Kokemäenjoki tarjoaa paljon tekemistä ja kokemista loman ajaksi. Voit esimerkiksi tehdä melonta tai veneilyretkiä, ja toisaalta perhokalastella joen koskipaikoissa kohti Porin suistomaita.

Muista nähtävyyksistä Nakkilan tunnetuimpiin kuuluu Villilän kartano, joka on ollut kartanomiljöönä suosittu myös kohteena kotimaiselle elokuva- ja tv-tuotannolle. Kartanon päärakennus toimii lisäksi yhtenä alueen suosituimmista juhlapaikoista.

Kun tutustut kartanon alueeseen, huomaa myös sen upea puutarha, joka on entisöity historialliseen kukoistukseensa perennoineen, pensaineen, ja hedelmäpuineen. Puistosta löytyy penkkejä, joissa voit istuskella ja ihastella vaikkapa puiston suihkulähteestä.

Kartano on erilaisten Nakkilan tapahtumien järjestyspaikka vuoden ympäri, mukaanlukien näyttelyt, teatteriesitykset, yhteislaulutilaisuudet, sekä konsertit.

Seikkailulomaa viettävälle paras kohde alueella on Salomonkallio, josta löytyy tekemistä ympärivuotisesti: avantouintia, maastohiihtoa, sekä laskettelua ja golfia, saunomista, uintia ja metsäretkeilyä.

Biker´s House
Ruskilankatu 23
29250 Nakkila

Majatalo Tyrni
Tattarantie 42
29250 Nakkila

Salomonkallio Oy
uomalaisentie 71
29250 Nakkila

Tynin tila
Penttiläntie 5
29250 Nakkila

Villilän Kartano
Villiläntie 1
29250 Nakkila