Nousiaisen hotellit

Yhteystiedot Nousiaisen hotellit toimipaikoille, mukaanlukien lähialueiden majoituspaikat, kuten Hotelli & Ravintola Martinhovi.

Lomakohteena Nousiainen on ihanteellisella paikalla, noin 20 km yhdestä Suomen suurimmista kaupungeista, Turusta, Porin suuntaan. Vaikka moderni kaupunki on lyhyen ajomatkan päässä, Nousiainen tunnetaan vehreästä maalaismaisemastaan ja rennosta tunnelmastaan, osana varsinaissuomalaista vilja-aitta aluetta.

Mikäli olet aktiivilomalaisena liikkeellä, Nousiaisista löytyy urheilukenttä, kuntosali, valaistuja pururatoja, sekä uimalat Askaisten Pikisaaressa sekä Falkinkoskella.

Paikkakunta edustaa myös kulttuurihistoriaa, sillä Nousiainen oli Suomen ensimmäisen piispanistuimen sijaintipaikka. Muita kulttuurielämyksiä tarjoavat Nutturlan makasiiniteatteri ja puhallinmusiikkia parhaimmillaan tarjoava Nousteprassi.

Muita nähtävyyksiä alueella joihin sinun kannattaa käydä tutustumassa ovat Pyhän Henrikin kirkko, Vanha Asema, Kotiseutumuseo, sekä Rytsälän tila.

Virkistysalueista tärkeimmät ovat Rantapiha ja Kuhankuono.

Virkistysalue Rantapihan alueelta löytyy viikonloppukioski, ja vuokrattavana on mm. vesikulkuneuvoja. Rantapiha on virkistysaluetta, ja sieltä lähtee patikkareittejä Kuhankuonon upeaan maastoon.

Hotelli & Ravintola Martinhovi
Martinkatu 6
21200 Raisio

Hotel Amandis
Nunnakatu 5
21100 Naantali

Hotel Palo
Luostarinkatu 12
21100 Naantali

Majatalo Harriet
Katinhäntä 3
21100 Naantali