Posion hotellit

Posion hotellit ja muut majoituspaikat, mukaanlukien Hotelli Posio ja Lomakeskus Himmerki.

Kun olet lomalla Posiolla, tutkittavanasi ja koettavanasi on upea kunta Lapin läänin eteläosassa, Koillismaalla, naapurikuntinaan Rovaniemi, Kemijärvi, Ranua, Salla, Kuusamo, Taivalkoski sekä Pudasjärvi.

Posiolle on helppo tulla kaikkialta Suomesta, sillä lähin lentokenttä sijaitsee vain 59 kilometrin päässä (Kuusamossa) ja lähin rautatieasema 132 km matkan päässä (Rovaniemellä).

Useat alueelle tulevat hakevat aktiiviloman ja luonnonläheisen kokemuksia, joita tarjoavat ympäröivä Lapin luonto metsineen, tuntureineen, ja vesistöineen.

Kesäisin voit viettää aikaa paikkakunnalla mm. vaijerilaskun, melonnan, ratsastuksen (ja ratsastusvaellusten), marjastuksen, vaelluksen, sekä tietysti saunomisen parissa. Talvella aktiviteetteihin kuuluvat moottorikelkkailu, lumikenkäily, jääkiipeily, porosafarit, koiravaljakkosafarit, ja hiihtäminen sekä laskettelu.

Luonnon nähtävyyksiä ovat Korouoman rotkolaakso, Riisitunturin Kansallispuisto, Hirsiniemi, Pyytöuoma, Auttiköngäs, Syöte, Karitunturi-Kirintövaara, Palotunturi, Mustarinnantunturi, ja Kirintövaara.

Kultturitarjontaan kuuluvat nähtävyyksien puolesta Kulttuurikeskus Pentik-mäki, Korpihilla, Runopolku, Kotiseutumuseo, Tukinsiirtolaitos, Posion kirkko, Sirniön seppäkylä, sekä Erätalonpojan Keinot.

Mikäli sinulla on kysyttävää lomasi aikana aktiviteeteista tai nähtävyyksistä, voit kääntyä matkailuneuvonnan puoleen, joka toimii Matkailuneuvonta Kulttuurikeskus Pentik-mäen yhteydessä (Maaninkavaarantie 5).

Hotelli Posio
Posiontie 28
97900 Posio

Lomakeskus Himmerki
Himmerki 8
97900 Posio

Hotelli Kirikeskus
Kiririnteentie 1
97900 Posio

Aneen Loma
Anetjärventie 72A
97980 Anetjärvi

Lomakeskus Livohka
Kaarelantie 23
97900 Posio

Lapiosalmen Erämatkailukeskus
Lapiosalmentie 9
97900 Posio

Leirikeskus Saarisiula
Saarijärvi, Posio