Raision hotellit

Yhteystiedot Raision hotellit majoituspaikoille, mukaanlukien Hotelli-Ravintola Martinhovi.

Matkailukohteena Raisio on Varsinais-Suomen johtavia kauppapaikkoja, jonne vierailijoita tuovat mm. Kehätien varrella olevat Kauppakeskus Mylly sekä yksi maan parhaista IKEA-tavarataloista.

Kauppapaikkojen ja shoppailun suhteen sinun kannattaa tarkistaa myös Raision torin ympäristöstä löytyvä Raisiokeskus, joka sisältää yli 100 yritystä. Samalla pääset tutustumaan Raision maamerkkiin, keskustan ylle levittyvään valoverkkoon.

Muuhun nähtävään ja koettavaan Raisiossa sisältyvät Raision museo, Harkon arkeologiset ja nykytaiteen näyttelyt, Raision vanhaan harmaakivikirkko (ja kirkon Kirkkauden kappeli-uurnalehto), kuin myös Krookilan kotiseutukeskus.

Krookilan kotiseutukeskuksesta löytyy oma valikoimansa nähtävää, kuten kesäteatteri, maittava lounaspöytä, savusauna, ja vanhaa Arabiaa.

Raisio on turistiystävällinen kompakti kaupunki, johon voit tutustua helposti kävellen. Raision raitti (pituudeltaan 8,4 km) kiertää keskusta-alueen ja vie matkailijan aina merellisiin maisemiin saakka. Vastaavanlainen Jokiraitti (pituudeltaan 5,7 km) puolestaan tutustuttaa sinut kauneimpiin osiin Raisionjokilaaksoa.

Löydät näiden reittien opastaulut Raision keskustasta, Tasalan aukion yhteydestä.

Gasthaus Henri
Kaanaantie 111
21120 Raisio

Hotelli – Ravintola Martinhovi
Martinkatu 6
21200 Raisio