Rautjärven hotellit

Rautjärven hotellit ja majoituspaikat tiedot, paikoille kuten Uniaitta ja Simmes.

Lomailun kohteena löydät Rautjärven hienolta paikalta kotimaata, aivan Suomen kaakkoiskulman alueella, Etelä-Karjalassa, osana Imatran seutukuntaa. Kunnalle tuo eksotiikkaa karjalaisen kulttuurin ohella mm. sen noin 30 km pitkä yhteinen raja Venäjän kanssa.

Kohokohtina alueella, turisteja Rautjärvelle tuovina magneetteina toimivat esimerkiksi Hiitolanjoki maisemapolkuineen ja kalastusmahdollisuuksineen, kuin myös upea, koko perheen retkeilypaikka Haukkavuori, josta on hienot näköalat alueen ympäristöön.

Nähtävyyksiä paikkakunnalta löytyy esimerkiksi raja-alueelta, kuten Miettilän entinen kasarmialue ja siellä oleva Kollaa-museo, Rautjärven kirkko, kuin myös Rautjärven Pitäjäntupa (kirkon pihapiirissä). Kulttuuritapahtumien suhteen alueen tunnetuimpiin lukeutuu Antiikki ja Keräily Kesäpäivät.

Mikäli haluat viettää talvista aktiivilomaa tällä Marja-Liisa Kirvesniemen kotiseudulla, erinomaiset puitteet hiihtämiseen löytyvät Konkalammen hiihto- ja laskettelukeskuksesta.

Mikäli sinulla on kysyttävää alueen nähtävyyksistä tai muusta matkailuun liittyvistä seikoista, voit kääntyä Rautjärven kunnan matkailupalvelun puoleen, jonka toiminnasta vastaa Imatran Seudun Kehitysyhtiö (Lappeentie 12).

Simmes Oy
Reinikaisenkatu 6
56800 Rautjärvi

Simpeleen TB-huolto Taukotupa
Mäkiänkiläntie 2
56800 Simpele

Uniaitta
Torsansalmentie 207
56730 Rautjärvi

Änkisalontien vuokratalo
Änkilänsalontie
56800 Rautjärvi

Pitkäjärven toimintakeskus
Pienseläntie 21
56800 Rautjärvi