Espanjalainen ravintola Ole Kouvola

Ravintola Ole Kouvola on espanjalaista ruokaa tarjoava tunnelmallinen ruokailupaikka keskeisellä paikalla Kouvolaa.

76-asiakaspaikan ravintolasta (+ 24-asiakaspaikkaa ympäri vuoden auki olevalla viiniterassilla) löytyy erikoisuuksina useita Espanjan eri maakuntien erikoisuuksia, kattava tapas-lista, sekä parhaimmat espanjaiset viinit ruokajuomaksi.

Ole on ollut toiminnassa vuodesta 1982, ja siitä on vuosien varrella tullut yksi keskeisistä paikoista kaupungin ravintolaelämässä, ollen aina yksi keskeisistä paikoista mm. Kouvolan taiteiden yön aikaan (jolloin tarjolla usein on paellaa ulkomyynnissä, isolta pannulta).

Ravintola tunnetaan myös omista teemaviikoistaan, kuten myöhäiskesän rapujuhlistaan.Usein nämä teemaviikot on rakennettu uuden ravintolakauden ominaisten uusien herkkujen ympärille, espanjalaisiin sävyihin.

Olen ruokalistalta löydät vaihtoehtoja alkupaloista kalaruokiin, lammasruokiin, kasvisruokiin, liharuokiin, ja kanaruokiin, sekä espanjalaisiin jälkiruokiin.

Pääruokasalin ohella voit nauttia ruokasi halutessasi myös viiniterassin puolella.

Esimerkkeinä a la carte listan pääruoka-erikoisuuksista ovat olleet mm.

  • Porsasta Catalonia (porsaanfilettä, persikkakermakastike, ranskalaiset perunat),
  • Lampaanfile Rioja (lampaanfilettä, smetana-kermakastike, yrttejä, yrttiperunat), ja
  • Jättikatkarapuja El Cordobés (sipuli-paprikahöystö riisipedillä, jättikatkarapuja).

Jos olet järjestämässä yksityistilaissuutta Kouvolan alueella, Olen tilat ovat vuokrattavissa tällaisia tilaisuuksia, kuten perhejuhlia tai yritystilaisuuksia, varten.

Ravintola Ole Kouvola
Kouvolankatu 34
45100 Kouvola

Aukioloajat
ma – to 11 – 22
pe – la 11 – 23