Kahvila – ravintola Perla Oulu

Ravintola Perla Oulu on myös kahvila-ja catering palvelut tarjoava, kesäterassilla varustettu ruokapaikka Lyötynkadulla.

Paikka avaa ovensa lounasruokailijoille maanantaista perjantaihin, lounaan ollessa katettuna buffet noutopöytänä, klo 10:30- 14 välisen ajan.

Lounasmenu vaihtuu päivittäin, ja sisältää (a la carte listan tavoin) tyypillisesti suomalaisia ja skandinaavisia ruokia, mutta myös makuja maailmalta.

Esimerkkeinä ajoittain lounasruokailussa löytyvistä ruokalajeista ovat olleet mm. riistakäristys, kanaa valkoviini-voikastikkeessa, härkää punaviinissä, suppilovahverokeitto, sekä jauhelihalasagne.

Kesäisin voit nauttia lounaan myös paikan terassilla, jossa on yhteensä 100-asiakaspaikkaa.

Lounasruokailun jälkeen voimassa olevalta a la carte listalta löytyvät kategorioina alkupalat ja salaatit, keitot ja pastat, kala-ja kanaruoat, härkäruoat, leivät ja hampurilaiset, pizzat, sekä jälkiruoat.

Pääruoista a la carte on usein sisältänyt ruokalajeja kuten…

  • Fish & Chips (friteerattua koljaa, coleslaw salaattia, majoneesia,balsamico siirappia ja ranskalaisia),
  • Grillipihvi (pariloitu 250g härän ulkofileepihvi, maustevoita, ristikkoperunoita ja grillikasviksia), sekä
  • Philadelphia Cheese Steak Sandwich (sämpylän sisällä grillattua ohueksi leikattua härkää, paahdettua sipulia, paistettua vihreää paprikaa, sulatettua juustoa, ranskalaisia ja sipulirenkaita).

Ravintolapuolen ohessa olevasta kahvilasta voit tilata tuoreet herkut, jotka on tehty paikan päällä ravintolan oman kondiittorin luomina.

Perlan tilat ovat vuokrattavissa yksityisiä tapahtumia varten, ja samoin voit tilata catering-palvelun tällaisten tapahtumien yhteyteen, mutta myös mm. yrityksesi tiloihin.

Tilavuokrana voit vuokrata kaikki Perlan tilat kokonaisuutena, jolloin maksimissaan paikassa voi pitää 160 henkilön kokoisen tapahtuman.

Tarjolla on myös pelkästään maksimissaan 40-henkilöä mahduttava kabinetti, vaikkapa yritystapahtumia varten tai koulutus-ja kokouskäyttöön.

Tiloista löytyy kokoustekniikka valmiina.

Ravintola Perla Oulu
Lyötynkatu 7
90100 Oulu

Aukioloajat

ma-ti 10:30-14
ke-pe 10:30-22
la 13-22
su suljettu