Ravintolat ja muut ruokailupaikat Kökarissa

Yhteystiedot Kökarin ravintolat ja muut ruokailupaikat valikoimalle, mukaanlukien Havspaviljongen.

Havspaviljongen
Hellsö, Västra Sundet
22730 KÖKAR

Ruokailupaikkana Havspaviljongen sijaitsee yhdellä Ahvenanmaan parhaimmista paikoista, korkealla paikalla & upeilla näkymillä ympäröivään Kökarin saaristoon.

Ravintola on saanut erinomaisen maineen seudulla matkailijoiden keskuudessa, sillä paikka panostaa ruoan erinomaiseen laatuun sekä hyvään henkilökohtaiseen palveluun.

Havspaviljongen on juomatarjoilun puolesta täysin valtuutettu, ja sen ruokalistalta löytyvät mm. parhaimman laatuisista ahvenanamaalaisista raaka-aineista valmistetut liha-ja kalaruoat.

Kävijöiden suosikkeihin ravintolan ruokalistalla kuuluvat muun muassa voissa paistettu ahven sekä pippuripihviä a la Havspaviljongen.

Brudhällin Hotelli & Ravintola
Karlby, Karlbyn vierasvenesatama
22730 Kökar

Brudhäll on sekä hotelli että ravintola, sijaiten aivan Karlbyn vierasvenesataman tuntumassa.

Paikka on erikoistunut saaristolaiskeittiön herkkuihin, valmistettuna skandinaaviseen tyyliin. Ravintolan prioriteetteina ovat paikalliset raaka-aineet, jotka takaavat aina ruoan tuoreuden ja puhtauden.

Klobbars gästhem
Hellsö
22730 KÖKAR

Klobbars gästhem majoituspaikan yhteydessä toimii myös paikan oma ravintola, jossa voit ruokailla sekä aamiaisen, lounaan noutopöydästä, sekä järjestää ryhmäruokailut.

Ravintolla on täydet anniskeluoikeudet juomien suhteen, ja korkeimman turistisesongin aikaan tarjolla on myös täysi a la carte ruokalista. Menun ruoat edustavat pääasiassa ahvenanmaalaista keittiötä, painotuksena ollessa alueelle ominaisesti kalaruoat.

Klobbarsin ravintolan viehätystä lisää kesäisin sen yhteydessä oleva kesäterassi, jossa voit nauttia vaikkapa lounasta tai kupillisen kahvia upean ahvenanmaalaisen luonnon ääressä.

Rakennuksessa on tilaa kaikkiaan 80 ravintola-asiakkaalle.

Peders Aplagård
22730 Österbygge (KÖKAR)

Karlbyn kioskin kahvila
Karlby
22730 Kökar

Hellsön vanhan kaupan kahvila
Hellsö
22730 KÖKAR