Kuusi keskeistä ravintolat Vuosaari ruokailupaikkaa

Ravintolat Vuosaari tarjonta on keskittynyt varsinkin kahdelle alueelle: Columbus kauppakeskuksen (ja Vuosaaren metroaseman) ympärille sekä Vuosaaren kesäisin näyttävään satamaan.

Esimerkiksi pelkästään Kauppakeskus Columbuksen (Vuotie 45, 00980 Helsinki) tiloista löytyy kaikkiaan 8 kahvilan ja ravintolan valikoima, mukana alla olevalta listalta löytyvät Chico’s, Vuosaaren SUBWAY, sekä Fregatti, mutta myös mm. Hesburger ja Pizzataxi.

Hyvä vaihtoehto hieman syrjemmällä on Vuosaari Golf Helsinki klubitalossa sijaitseva Ravintola Väylä, jossa voi käydä syömässä vaikka et pelaisikaan golfia vapaa-aikanasi. Väylän tarjonnasta suosittu on etenkin päivittäin klo 11-15 tarjolla oleva lounas buffet.

Chico’s Vuosaari
Vuotie 45
00980 Helsinki

Chico’s on amerikkalaisen keittiökulttuurin edustaja Vuosaaressa, toimien Columbus Kauppakeskuksen tiloissa, ostoskeskuksen toritasossa, lähellä muun muassa Suomalaisen Kirjakaupan ja Tiimarin liikkeitä, Mosaiikkitorin puolella rakennusta.

Ravintola kuuluu kaikkiaan 14 ravintolan kokoiseen ketjuun, jonka omistaa HOK-Elanto.

Paikan ruokalista on koottu pohjoisamerikkalaiseen tyyliin, painottaen etenkin burger- ja BBQ-tarjontaa. Mukana pääruokalistalla on kuitenkin myös kalaruokaa, kanaruokia, salaatti & vegetariaani erikoisuuksia, sekä jälkiruokia.

Ravintola Newlight
Kaivonkatsojantie 8
00980 Helsinki ‎

Newlight on modernia turkkilaista pikaruokaa (kebabit ja falafelit), pizzoja, sekä intialaista keittiötä tarjoava ravintola Vuosaaressa.

Paikka aukeaa jo lounasruokailijoita varten, päivittäin kello 10. Illemmalla aukeaa ravintolan kotiinkuljetuspalvelu, toiminnassa klo 16-22 (la-su 10-22).

Kokonaisuudessaan ravintolan ruokalistalta löytyvät pizzat (myös intialaistyyliset pizzat), pastat, kebabit, falafelit, salaatit, kanaruoat, kalaruoat, leikkeet, pihvit, jauheliharuoat ja nakit, sekä intialaisen ruokakulttuurin erikoisuudet.

Ravintola Fregatti
Vuotie 45
00980 Helsinki

Fregatti ravintola kuuluu Columbuksen ostoskeskuksen ravintolavalikoimaan, sijaiten Chico’s ravintolan kanssa samalla tasolla (Toritaso), Sokeritorin puolella rakennusta, vastapäätä Marian Konditoriaa.

Ravintola on yli 100-asiakaspaikan a la carte ruokailupaikka, joka tarjoaa myös lounasta arkipäivisin klo 10:30-14:30. Lounasruokailu tapahtuu buffet pöytä pohjaisesti, siten, että hintaan sisältyy aina salaattipöytä, leipää ja levitettä, vesi, sekä kahvi / tee.

A la carte menu sisältää suomalaiseen makuun soveltuvia liharuokia, esimerkkeinä

  • Lehtipihvi (persiljavoi, tikkuperunat, tomaatti-sipulisalaatti),
  • Lihapyörykät (kermakastike, perunamuusi, puolukkasurvos, suolakurkku), ja
  • Valkosipulibroileria (pariloitua broilerin rintafileetä, vs-choron kastiketta, röstiperunoita).

Subway Columbus
Vuotie 45
00980 Helsinki

Columbuksen Kauppakeskuksen ruokailuvaihtoehtoihin lukeutuva SUBWAY ravintola on myös Toritasolla rakennusta, kompleksin keskiosassa.

Subwayn valikoimiin kuuluvat asiakkaan toiveiden mukaan paikan päällä täytety subit (täytetyt lämpimät patongit), salaatit, cookiet, kahvit, erikoiskahvit, teet, ja virvoitusjuomat. Voit ottaa tilaamasi tuotteet vaivattomasti mukaan take awaynä tai syödä paikan päällä olevissa pöydissä.

Columbuksen Subway myymälä aukeaa päivittäin arkisin klo 8 (la klo 9, su klo 12), sulkeutuen iltamyöhään klo 21 (la-su klo 18).

Ravintola Port
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Port Ravintola on yli 100 asiakaspaikan a la carte ravintola tyylikkäissä tiloissa, kolmessa kerroksessa, Vuosaaren sataman alueella.

A la carte listan ohella ravintola palvelee myös lounasruokailijoita, päivittäin vaihtuvalla lounasmenulla. Voit käydä syömässä ravintolassa pienempäänkin nälkään, vaikkapa kupin kahvia ja täytetyn sämpylän.

Portin tilat ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten, esimerkiksi kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, tai iltatilaisuuksiin. Tiloista kabinettiin mahtuu 35 henkeä, ravintolasaliin noin 70, ja saunan oleskelutilaan noin 10 henkilöä.

Royal Pokhara
Aurinkoranta 8
00990 Helsinki

Nepalilainen ravintola Royal Pokhara on Aurinkorannan alueella Vuosaarta sijaitseva ruokailupaikka, jonka palveluihin kuuluvat lounasateriat sekä ruokailu a la carte listalta.

Lounasruokien suhteen kullekin arkipäivälle on varattu oma menunsa, ja lounaaseen kuuluu aina mukaan riisi, salaatti, Daal, ja Raita.

A la carte menu puolestaan kattaa kategorioina nepalilaiset alkuruoat, kasvisruoat, kanaruoat, liharuoat, kalaruoat, Siraj ateriat, ja nepalilaiset jälkiruoat.