S-market Kempele

Yhteystiedot S-market Kempele myymälöille (Sale ja Prisma), joita hoitaa Arina Osuuskauppa.

Toimialueellaan S-marketteja, Sale, ja Prisma kauppoja operoiva Osuuskauppa Arina on organisaationa pohjoissuomalainen osuuskunta, jolla on yhteensä yli 143 000 paikallista omistaja-asiakasta, eli noin 64 % alueen kotitalouksista.

Arina toiminta-alueena on Pohjois-Suomi, jossa se pyörittää market- ja erikoisliikekauppoja, liikennemyymälöitä ja polttonestekauppaa, sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita.

Osuuskauppa kuuluu S-ryhmän vähittäiskaupan ketjuun, joka on alallaan maan suurin. Useimmilla paikkakunnilla S-ryhmä kilpailee vähittäiskaupan suhteen K-ryhmän kauppojen kanssa.

S-ryhmällä on useita ruokakauppa brändejä, joista Kempeleellä toimivat Prisma ja Sale-myymälät. Muualla maassa voit asioida myös ketjun S-market ja Alepa ruokakaupoissa, sekä ABC-liikennemyymälöissä.

Vähittäiskaupan alueella S-ryhmä operoi kaiken kaikkiaan noin 1600 kaupan verkostoa kotimaassa, joista kunkin takaa löytyvät paikalliset osuuskunnat tai S-ryhmän keskusorganisaatio, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), tytäryhtiöineen.

S-ryhmällä on kokonaisuudessaan noin 880 myymälän toimipaikkaverkosto. Voit myös asioida Suomen ABC-liikennemyymälöissä, joita on kaikkiaan yli 100.

Prismat

Kempele Zeppelin
Zeppelinintie
90450 Kempele

Salet

Sale Kempele
Kirkkotie 9
90440 Kempele