S-market Kerava

Yhteystiedot S-market Kerava myymälöille (S-market, Sale, ja Alepa), joita hoitaa pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto.

HOK-Elanto syntyi osuuskauppana vuonna 2004, kun HOK ja Elanto yhdistyivät. Nykyään osuuskauppa on suurin S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, jonka omistajina on 577 638 asiakasomistajataloutta pääkaupunkiseudulta ja lähialueilta.

Osuuskauppana HOK-Elanto toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, siten, että toiminta kattaa alueet Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, sekä Vantaa.

HOK-Elannon operoimia päivittäistavarakaupan marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä sekä muita toimipaikkoja on yhteensä yli 300.

Osuuskaupan toimijana S-ryhmä on Suomen suurin vähittäiskaupan ketju, joka on alallaan suurin toimija. Useimmilla paikkakunnilla, myös Keravalla, ketju kilpailee etenkin K-ryhmän kauppojen kanssa asiakkaista.

Keravan suhteen S-ryhmän kauppoja löytyy brändien S-market, Alepa, ja Prisma alta. Muualla maassa voit asioida usein myös Sale myymälöissa. S-ryhmä operoi myös ABC-liikennemyymälöitä kautta maan.

Kokonaisuudessaan S-ryhmällä on Suomessa 1600 vähittäiskaupan verkosto, joissa kussakin toimijana on joko alueellinen osuuskauppa tai S-ryhmän keskusorganisaatio, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), tytäryhtiöineen.

S-ryhmä tarjoaa ruokakauppojen suhteen noin 880 myymälän verkoston, ja toisaalta maasta löytyy myös yli 100 ABC-liikennemyymälää.

Prismat

S-market Kerava
Kauppakaari 17
04200 Kerava

Prismat

Prisma Kerava
Kauppakaari 2
04200 Kerava

Alepat

Alepa Kerava
Lintulammenkatu 2
04250 Kerava

Alepa Metsolantie
Metsolantie 1
04200 Kerava