S-market Kirkkonummi

Yhteystiedot S-market Kirkkonummi toimipaikoille (S-market, Prisma, ja Sale-myymälöille), joita hoitaa alueella toimiva Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on organisaationa Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva, vähittäiskaupan S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa.

Alueosuuskauppana firma harjoittaa mm. päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppa-toimintaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, kuin myös liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa ja ravintolatoimintaa.

Kaiken kaikkiaan Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag tarjoaa yli 50 toimipaikan verkoston, ja sen omistaa yli 58 000 asiakasomistajaa Uudeltamaalta ja Ahvenanmaalta.

S-ryhmä on vähittäiskaupan ketjuna Suomen suurin, joka kilpailee useimmilla toimipaikoillaan, myös Kirkkonummella, etenkin K-ryhmään kuuluvien kauppojen kanssa.

Kirkkonummella S-ryhmän ruokakauppoja löytyy brändien S-market, Prisma, sekä Sale alta. Ketjulla operoi myös ABC-liikennemyymälöitä kautta maan, ja pääkaupunkiseudulta voit löytää ruokamyymälöitä myös Alepa-brändin alta.

Kaiken kaikkiaan S-ryhmä tarjoaa Suomessa noin 1600 vähittäiskaupan verkoston. Näitä myymälöitä operoivat joko itsenäiset alueosuuskunnat tai S-ryhmän keskusorganisaatio, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), tytäryhtiöineen.

Ruokakauppojen suhteen S-ryhmällä on noin 880 myymälää, ja niiden ohella Suomessa on yli 100 ABC-liikennemyymälää.

S-marketit

S-market Kirkkonummi
Toritie 3
02400 Kirkkonummi

Prismat

Prisma Kirkkonummi
Munkinmäentie 29
02400 Kirkkonummi

Salet

Sale Lindal
Lindalintie 9
02400 Kirkkonummi