S-market Kotka

S-market Kotka tiedot kaupungista löytyville Sale, S-market, ja Prisma marketeille, joita operoi Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO).

Kymen Seudun Osuuskauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2013, jolloin se muodostettiin osuuskuntien Ympäristön ja Ympyrän yhdistymisen kautta.

Alueosuuskauppana organisaatio on merkittävän kokoinen, yli sadan toimipaikan voimin Kymenlaakson alueella Suomea. Osuuskauppa operoi alueella mm. Sale-myymälöitä, S-marketteja, Prismoja, Sokos-tavarataloja, sekä Emotion-erikoisliikkeitä, kuin myös ABC-liikennemyymälöitä ja ABC-automaatteja.

Asiakasomistajia KSO:lla on kaikkiaan noin 78 000.

KSO on osa koko Suomen alueella toimivaa S-ryhmää, joka on itse asiassa vähittäiskaupan alalla kotimaan suurin, kilpaille useimmilla alueilla (myös Kotkassa) toisiksi suurimman vähittäiskaupan ketjun, K-ryhmän, kanssa asiakkaista.

S-ryhmällä on S-markettien, Prismojen, ja Sale-myymälöiden ohella ruokakauppoja Suomessa myös brändin Alepa alla (etenkin pääkaupunkiseudulla). S-ryhmän toimintaan kuuluvat lisäksi ABC-liikennemyymälät kautta maan.

Kaiken kaikkiaan S-ryhmällä on vähittäiskaupan kaikkia alaosiot mukaanlukien Suomessa yli 1600 myymälää. Näitä toimipisteitä operoivat itsenäiset alueosuuskaupat tai ryhmän keskusorganisaatio, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) ja sen tytäryhtiöt.

Ruokakauppoja S-ryhmällä on yhteensä yli 880, ja ABC-liikennemyymälöitä on toisaalta yli 100.

S-marketit

S-market Karhula
Karhulantie 30
48600 Kotka

S-market Karhuvuori
Tarinatie 2-4
48350 Kotka

S-market Pasaati
Keskuskatu 8 A
48100 Kotka

Prismat

Prisma Kotka
Hakamäentie 1
48400 Kotka

Salet

Sale Hirssaari
Salakantie 2
48310 Kotka

Sale Kotkansaari
Kotkankatu 10
48100 Kotka