S-market Lempäälä

Tiedot S-market Lempäälä toimipaikoille alueen S-markettien, Prismojen, ja Sale-myymälöiden suhteen, joita operoi Pirkanmaan Osuuskauppa.

Pirkanmaan Osuuskauppa on alueosuuskauppana alueen asiakasomistajiensa omistama ja paikallisesti toimiva yritys, osana S-ryhmän kauppaketjua.

Osuuskaupan toimintaan kuuluu Lempäälässä ja muissa toiminta-alueillaan päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa.

Pirkanmaan Osuuskauppa on osa koko maan kattavaa S-ryhmää, joka on vähittäiskaupan alalla Suomen suurin, kilpaillen useimmilla toiminta-alueillaan etenkin K-ryhmän kauppojen kanssa.

S-ryhmä operoi Lempäälässä markettaja brändien S-market, Prisma, ja Sale alla. Koko maan alueelta löytyy myös S-ryhmän ABC-liikennemyymälöitä, ja pääkaupunkiseudun ympäriltä lisäksi Alepan vähittäistavara kauppoja.

Konsernina S-ryhmällä on kokonaisuudessaan noin 1600 kauppaa, joita pyörittävät yksittäiset, alueellisesti toimivat alueosuuskunnat, tukkukauppana ollessa ryhmän keskusorganisaatio, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK).

S-ryhmällä on ruokakauppojen suhteen yli 880 toimipistettä, ja lisäksi ABC-liikennemyymälöitä on Suomessa yli 100.

S-marketit

S-market Lempäälä
Manttaalitie 3
37500 Lempäälä

Prismat

Prisma Ideapark Lempäälä
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

Salet

Sale Hakkari Lempäälä
Kuokkalantie 1
37550 Lempäälä