S-market Loimaa

S-market Loimaa yhteystiedot alueelta löytyvälle Prisman myymälälle, jota operoi TOK (Turun Osuuskauppa).

Turun Osuuskauppa on alueosuuskauppa osana kansallista S-ryhmää, jonka omistaa noin 129 000 paikallista asiakasomistajaa.

TOK toimii Loimaalla ja muilla toiminta-alueillaan market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemiskaupan osapuolena.

Alueosuuskauppana S-ryhmässä yritys on osa maan suurinta vähittäiskaupan ketjua, ja se kilpailee toimintapaikkakunnillaan etenkin K-ryhmän (maan toiseksi suurin vähittäiskaupan ketju) kauppojen kanssa.

Loimaalla S-ryhmällä on market-myymälätoimintaa Prisma brändin kautta. Muun maan alueella konsernilla ja TOK alueosuuskaupalla on toimintaa myös Sale ja S-market brändien alla, jonka ohella S-ryhmä tarjoaa Alepa kauppoja pääkaupunkiseudulla ja ABC-liikennemyymälöitä kautta maan.

Yhteensä S-ryhmällä on kotimaassa noin 1600 kauppaa, joissa kussakin toimintaa pyörittää alueellisesti toimiva osuuskauppa, keskusorganisaationa ollessa Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK).

S-ryhmän ruokakauppa toimintaa on maassa yli 880 myymälän verran, ja ABC-liikennemyymälöitä löytyy Suomesta yli 100 kappaletta.

Prismat

Prisma Loimaa
Aleksis Kivenkatu 7
32200 Loimaa