S-market Raahe

S-market Raahe yhteystiedot kaupungista löytyvälle Prisma myymälälle, joka sijaitsee Palokunnankadulla.

Prisman toimintaa alueella pyörittää Osuuskauppa Arina, pohjoissuomalainen osuuskauppa, jolla on kaikkiaan 143 000 omistaja-asiakasta (64 % toiminta-alueen kotitalouksista).

Arina toimii Pohjois-Suomessa market- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluiden alueella.

Yrityksenä Arina Osuuskauppa on osa kansallista S-market ketjua, joka on vähittäiskaupan alalla Suomen suurin, ja kilpailee useimmilla markkina-alueillaan (myös Raahessa) asiakkaista etenkin K-ryhmän kauppojen kanssa.

Ketjun brändinä Raahessa on Prisma, mutta muualta Suomesta S-ryhmän toimipaikkoja löytyy myös S-market ja Sale nimien takaa, kuin myös ABC-liikennemyymälöistä. Pääkaupunkiseudulla S-ryhmä tarjoaa lisäksi ruokakauppoja Alepa brändin alla.

Kaiken kaikkiaan S-ryhmällä on 1600 toimipaikkaa, ja kutakin näistä toimipaikoista operoi alueellinen ja itsenäisesti toimiva osuuskauppa, jonka takaa löytyy osuuskauppojen keskusjärjestö, Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK).

Ruokakauppojen suhteen S-ryhmällä on Suomessa noin 880 myymälää, joiden ohella ABC-liikennemyymälöitä on maassa yli 100.

Prismat

Prisma Raahe
Palokunnankatu 37
92100 Raahe