S-market Tornio

Tiedot S-market Tornio kaupoille, mukaanlukien Sale-myymälöiden ja Prismojen toimipaikoille.

Myymälöitä operoi Torniossa Osuuskauppa Arina, joka on yrityksenä pohjoissuomalainen osuuskunta, jonka omistavat alueen yli 143 000 omistaja-asiakasta (noin 64 % alueen kotitalouksista).

Arina operoi Pohjois-Suomen toiminta-alueellaan aloilla market- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palvelut.

Osuuskauppa Arina on osa koko Suomen alueella toimivaa, maan suurinta vähittäiskaupan ketjua, S-ryhmää, joka kilpailee asiakkaista useimmilla paikkakunnilla etenkin K-ryhmän (maan toiseksi suurin ketju) toimipaikkojen kanssa.

Tornion suhteen S-ryhmän ruokakauppoja löytyy brändien Sale ja Prisma, kun muualta maasta löytyy myös S-market sekä Alepa ruokakauppoja. Voit asioida lisäksi alueen ABC-liikennemyymälöissä, jotka kuuluvat S-ryhmän tarjontaan.

Yhteensä S-ryhmällä on noin 1600 kpl vähittäiskaupan myymälöitä, joista kutakin operoi itsenäinen ja alueellisesti keskittynyt osuuskauppa, kuten Arina. Näiden alueellisten osuuskauppojen toimintaa tukee Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), S-ryhmän keskusliike.

S-ryhmällä on ruokakauppoja kokonaisuudessaan yli 880 kpl Suomessa, ja ABC-liikennemyymälöitä yli 100.

Salet

Sale Pudas Tornio
Kemintie 2
95420 Tornio

Sale Tornio
Torikatu 21
95400 Tornio

Prismat

Prisma Tornio
Oikokatu 1
95420 Tornio