S-market Vihti

S-market Vihti toimipaikkojen yhteystiedot alueelta löytyville S-market ja Prisma kaupoille.

Kauppoja operoi alueella Suur-Seudun Osuuskauppa (SSO), jolla on toimintaa 8 kunnassa läntisen Uudenmaan ja Salon alueilla, mukaanlukien Vihti.

Alueosuuskauppana SSO:n omistaa yli 60 000 asiakasomistajaa, tehden Suur-Seudun Osuuskaupasta alueensa suurimman vähittäiskaupan yrityksen.

SSO toimii alueella päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälä ja -polttonestekaupassa, erikoistavarakaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, rauta-, maatalous- ja puutarhakaupassa, kuin myös autokaupassa.

Osuuskauppa SSO on osa S-ryhmän toimintaa, joka on Suomen suurin vähittäiskaupan ketju. Vihdin alueella ketju kilpailee etenkin K-ryhmän (maan toinen suurista vähittäiskaupan ketjuista) kanssa asiakkaista.

Vihdissä SSO operoi ruokakauppoja brändien S-market ja Prisma kautta, ja voit asioida myös alueella löytyvissä ABC-liikennemyymälöissä. Muualta Suomen alueelta voit löytää S-ryhmän kauppoja myös Alepa ja Sale nimien takaa.

Yhteenlaskettuna S-ryhmä tarjoaa 1600 vähittäiskaupan verkoston, joita operoivat alueelliset & itsenäiset alueosuuskaupat kuten Suur-Seudun Osuuskauppa. Näitä alueosuuskauppoja tukee keskustukkuna toimiva Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK).

Ruokakauppojen suhteen S-ryhmällä on yli 880 kaupan verkosto Suomessa, ja toisaalta ABC-liikennemyymälöitä on kaikkiaan noin 100 kpl.

S-marketit

S-market Vihti
Niuhalanraitti 3
03400 Vihti

Prismat

Prisma Nummela Vihti
Naaranpajuntie 3
03100 Nummela