Sallan hotellit

Sallan hotellit ja majoituspaikat paikkakunnan alueella, mukaanlukien Hotelli Takka-Valkea ja Kylpylähotelli Holiday Club Salla.

Turistina Sallassa olet keskellä upeinta lappilaista erämääluontoa, mutta modernien palveluiden ympäröimänä, Suomen parhaimpiin kuuluvan laskettelukeskuksen alueella.

Paikkakunnan ykkösvetonaula onkin juuri Sallan laskettelukeskus, joka tarjoaa 15 alppitasoista, aina kunnossa olevaa rinnettä, monipuolisen latuverkoston, sekä näkymät aina Venäjälle saakka tunturin huipulta.

Sallassa voit viettää aktiivilomaa myös muilla tavoilla, suosituimpiin talvi-aktiviteetteihin kuuluessa mm. lumikelkka ajelut, Husky-valjakko retket, ja tutustumiset Sallan poronhoitoon. Näistä Sallan poropuistossa pääset kokemaan kesyt porot ja niiden hoitamisen kosketusetäisyydeltä.

Paikkakunta on suosittu vuoden ympäri myös erämaalomaa hakevien keskuudessa, Venäjän läheisyyden tuodessa alueelle oman eksotiikkansa.

Mikäli sinulla on lomasi aikana kysyttävää esimerkiksi nähtävyyksistä, majoituspaikoista, tai muusta lomaasi liittyväst, voit kääntyä aina Sallan Matkailuinfon puoleen, joka toimii osoitteessa Postipolku 3.

Hotelli Takka-Valkea
Savukoskentie 1
98900 Salla

Kylpylähotelli Holiday Club Salla
Revontulentie 2
98900 Salla

Lomakylä PAN Village
Panparksintie 4
98900 Salla

Lomatähdet
Porotokantie 5
98900 Salla

Sallatunturin tuvat
Hangasjärventie 2
98900 Salla