Siilinjärven hotellit

Tiedot Siilinjärven hotellit toimipaikoista, mukaanlukien Hotelli Sandels ja Kylpylähotelli Kunnonpaikka.

Jos tulet alueelle turistina, paikkakunta tarjoaa etenkin paljon mahdollisuuksia aktiiviloman viettoon vuoden ympäri. Tunnetuimpana yksittäisenä alueen kohokohtana tässä suhteessa on Kasurilan Hiihtokeskus, jossa on kaikkiaan kahdeksan rinnettä ja halfpiperata lautailijoille.

Paikkakunnalta löytyy myös kaksi kylpylää, Virkistysuimala Fontanella sekä Kylpylähotelli Kunnonpaikka, joissa palveluina löytyy useita saunoja, altaita, ja muita liikuntapalveluita.

Matkailupalvelukeskus Järviterminaali löytyy Kuopion lentoaseman läheltä, ja se toimii kesäkauden läpi veneilyn, melonnan, pyöräilyn, ja kalastuksen keskuksena alueelle tuleville vierailijoille. Talvikaudella Siilinjärven aktiviteettien painopisteenä ovat etenkin moottorikelkka- ja hiihtoretket.

Järviterminaalin laitureilta on mahdollista päästä myös tilausristeilyille paikkakunnan vesille, vesibussiliikenteen kyytiin, sekä osallistua vuokraveneilyyn tai ottaa jopa vesitasolla tapahtuvan taksilennon.

Siilinjärven golfkeskus on TarinaGolf, jota pidetään laajalti maan kauneimpiin kuuluviin golfkeskuksiin. Keskuksessa on pelattavissa kaksi 18 -väyläistä kenttää. Muita kohokohtina paikkakunnalla ovat Jenni Linnoven Keramiikkastudio, Harjamäen Sairaalamuseo, ja Patakukkulan harjualue.

Mikäli tarvitset neuvontaa lomasi aikana majoitukseen, nähtävyyksiin, tai tapahtumiin liittyen, voit aina kääntyä näissä asioissa Siilinjärven matkailuneuvonnan puoleen, joka toimii kunnan-viraston yhteydessä, osoitteessa Kasurilantie 1.

Hotelli Sandels
Toritie 1
71800 Siilinjärvi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela (13 km Siilinjärveltä)