Siuntion hotellit

Yhteystiedot Siuntion hotellit toimipaikoista, mukaanlukien Rantasipi Siuntion Kylpylä (Lepopirtintiellä).

Matkailijana Siuntiolla pääset tutustumaan ainutlaatuiseen kokonaisuuteen nähtävyyksiä ja kauneinta suomalaista luontoa. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa Siuntion vanhat linnat ja kartanot, upea kulttuurimaisema sekä luonto.

Paikkakunta tarjoaa nähtävyyksien kohokohtana muun muassa Sjundbyn linnan, Suitia kartanolinnan, Pikkalan kartanon, Kelan kartanon, Siuntion kirkon, Krejansbergetin, Skällbergetin, Gårdskullan, Kotiseutumuseon, Lepopirtin, Fanjunkarsin, Pikkalan vanha kansakoulun, sekä Kuninkaantien ja Pikkalan sillan.

Näiden ohella aktiivilomalaiselle tarjolla on harrastusmahdollisuuksia mukaanlukien golf, melonta, ratsastus, kalastus, uinti, opastetut retket, ja kylpyläkäynnit.

Luonnonnähtävyyksistä voit tutustua muun muassa Degerbyn ja Sunnanvikin & Kirkkojoen laakson peltomaiden profiloimiin kulttuurimaisemiin, jossa historiallista merenpohjaa halkoo Siuntionjoki.

Siuntionjoen pääuoma, kuuden sivujoensa kanssa, kuuluu kotimaiseen Natura-kategoriaan luonnonkohteita. Muutoin alueelta löytyy myös useita pieniä, kirkasvetisiä järviä sekä lampia.

Näistä järvistä ja lammista suurin on Lappträsk. Lappträskin ja Meikon (Kirkkonummen puolella) välistä löytyy upea, erämaankaltainen metsämannerkokonaisuus, jossa voi vaellella muun muassa hillaa ja karpaloita keräillen.

Rantasipi Siuntion Kylpylä
Lepopirtintie 80
02570 Siuntio

Störsby Bed & Breakfast
Störsby 17, Lappers
02590 Siuntio