Tervolan hotellit

Tiedot Tervolan hotellit ja muut majoituspaikat toimipaikoille, kuten Tervolahovi ja Tervakuksa.

Tervola, joka on ollut asuttuna jo vuodesta 5000 ekr. saakka (todisteena Törmävaaran kivikautinen asuinpaikka), on matkailijalle ainutlaatuinen kokemus, jossa koet vahvan peräpohjalaisen maaseudun parhaimmillaan, omaleimaisten tapahtumien, maatilavierailujen, sekä käsityö- ja ruokakulttuurin avulla.

Paikkakuntaa halkoo upea Kemijoki, tuoden oman värinsä tähän etelälappilaiseen kuntaan, ja voit viettä lumoavan jokiluonnon ohella aikaa myös muutoin alueen kauniissa maalaismaisemassa sekä kulttuuritapahtumissa.

Voit vierailla Tervolan lomasi aikana myös maalaistiloilla, joissa on mahdollisuuksia tutustua erilaisiin eläimiin, maalaisiin työkoneisiin, sekä käsin tekemisen maailmaan.

Luonnon aktiviteeteista kohokohti ovat retkeily Tervolan jokiluonnossa, veneellä, pyörällä, suksilla ja muillakin kulkuvälineillä.

Muista nähtävyyksistä sinun kannattaa tutustua paikkakunnalla viettämäsi loman aikana esimerkiksi Törmävaaran kivikylään, Tervolan kotiseutumuseoon, Trifon Petsamolaiseen tsasounaan, ja keskustaajaman kirkkomaisemaan (sisältäen mm. harvinaisen vanhan puukirkon vuodelta 1687).

Tervolahovi
Keskustie 47
95300 Tervola

Neste Tervakuksa / Tervakuksa Oy
Siltatie 1
95330 Tervola

Kätkävaaran luontokeskus / Wild Lapland
Nakuvääräntie 5
97140 Muurola

SF Caravan – Ryynäsenniemi / SF Caravan Napapiiri ry.
Ryynäsenniemi 96
95300 Tervola

Tervolan Luontolomat
Reutuaavantie 813
95300 Tervola

Rieskapaikan mökkikylä / Rieskapaikka Oy
Nelostie 3312
95355 Koivu

Kemijoen Loma
Louentie 735
95350 Peura