Teuvan hotellit

Teuvan hotellit yhteystiedot alueen majoituspaikoille kuten Laurilan Wisiitti ja Mäki-Laurilan maatila.

Lomailun kohteena löydät Teuvasta sekä kauniin luonnon nähtävyyksineen ja aktiiviloman tekemisineen, kuin myös kulttuurikohteet omine kokemuksineen ja elämyksineen.

Suosituimpia matkailunähtävyyksiä ja lomailukohteita alueella ovat Kulttuuritalo Orrela, Luonto-Parra, sekä Parran laskettelukeskus.

Näistä Teuvan Kulttuuritalo Orrela on yksi maan merkittävimmistä kokous-, kulttuuri ja juhlataloista, jonka museoissa on mm. esillä kolmen teuvalaisen merkkimiehen (Lauri Ingman, Simo Korpela, sekä Johannes Seppä) näyttely. Esillä on mös Teuvalta löydetty rahakätkö.

Luonto-Parra puolestaan sisältää jopa 100 henkilöä mahduttavan tilausravintolan sekä tunnelmallisen kodan, vuokrattavissa olevia loma-asuntoja, asuntovaunualueen, uimalammen, sekä talvella myös avantouintimahdollisuuden. Alueen kohokohtia ovat lisäksi frisbeegolf-rata, sieni- ja marjamaastot, metsäkirkko, ja Suupohjan reitistöt.

Parran laskettelukeskus (Snowpark Parra) on omalta osaltaan suosittu laskettelu- ja maastohiihtokeskus, josta löytyy kaikkiaan 3 rinnettä ja hissiä, Street & Jibpark, Easy Street & Railpark, lapsille oma rinteensä & talvipuistonsa, hiihtokoulu, välinevuokraamo, SkiCafé, kilpailu- ja harjoitusmaastot, kuin myös Teuva/Parra-Karijoki reitistö (taukotupineen), yhteensä noin 100 km erinomaisia hiihtolatuja, ja valaistu latu/kuntoreitti (pituudeltaan 5,5 km).

Laurilan Wisiitti
Porvarintie 43
64700 Teuva

Mäki-Laurilan maatila
Harjula-Laurilantie 33
64770 Äystö

Vapaa-ajankeskus Parra / Luonto-Parra
Parrantie
64700 Teuva

Opintola Bed and Breakfast
Norintie 1048
61840 Norinkylä

Hietikon Ratsastustalli
Saunoontie 87
64700 Teuva